The Last Ship 5. sezon bu akşam başlıyor! Sezonun ilk bölümü ve sezon genelinde neler olacak?

TNT'nin popüler dizisi The Last Ship'te 5. ve final sezonu macerası başlıyor. The Last Ship 5. sezon konusu ve fragmanı...

The Last Ship son yolculuğuna bu akşam çıkıyor!

THE LAST SHIP FİNAL SEZONU BAŞLIYOR!

TNT'nin bünyeye yüksek aksiyon dozu aşılayan dizisi "The Last Ship"in aynı zamanda final sezonu olarak duyurulan 5. sezonu 09 Eylül Pazar akşamı başlıyor.

William Brinkley'in aynı isimdeki romanına dayalı olarak hazırlanan dizinin final sezonunun açılış bölümü "Casus Belli"nin senaryosunu Steven Kane kaleme alırken, bölümün yönetmen koltuğunda Paul Holahan oturuyor.

Bölüm ismi "Casus Belli"nin dilimize "savaş nedeni" olarak çevrilebilecek Latince bir uluslararası ilişkiler terimi olduğunu da not düşelim.

18-09/09/the-last-ship-5-sezon-1-bolum-fotografi.jpg

THE LAST SHIP 5. SEZON 1. BÖLÜM KONUSU

Bölümün hikayesine kısaca bakacak olursak;

Küresel kıtlığın üstesinden gelinmesinin üzerinden üç yıl geçmişken Amerika Birleşik Devletleri Donanması, Kızıl Grip salgınından bu yana ilk kez yenilenmiş filosunu ortaya koymaya hazırdır. Ancak yeni bir tehdit türü yeni bir dünya savaşının habercisi olabilir.

THE LAST SHIP 5. SEZON HİKAYESİ

The Last Ship'in yeni sezonunda dünya, nihayet halkı harap eden ölümcül virüsten kurtuluyor ancak küresel siyasi huzursuzluk ve çekişmeler devam ediyor.

Tom Chandler (Dane) emekli olmuştur ve eski mürettebatı dağılarak birçoğu donanma içinde farklı kademelere yükselmiştir.

18-09/09/the-last-ship-5-sezon-izle.jpg

Sasha Cooper (Regan), Teğmen Danny Green (Travis Van Winkle), Wolf Taylor (Bren Foster) ve Çavuş Azima Kandie (Jodie Turner Smith) Panama'da gizli bir görevdedir. Panama başkanına düzenlenen saldırı sonrasında hatalı bir şekilde suçlamayla karşı karşıya gelmeleri ABD için oldukça kötü sonuçların ortaya çıkmasına neden olur.

Nathan James, Latin Amerika'dan gelen bu saldırıyı ve bir sonraki dünya savaşını önlemek adına yeniden savaşmak zorundadır.

Yeni sezonda Eric Dane (Grey's Anatomy), Bridget Regan (Agent Carter) ve Adam Baldwin (Firefly, Chuck) dışında Charles Parnell (Pariah), Travis Van Winkle (Heart of Dixie), Marissa Neitling (Leverage), Christina Elmore (Fruitvale Station), Jocko Sims (Masters of Sex), Bren Foster (Days of Our Lives), Kevin Michael Martin, Emerson Brooks (Captain America: Winter Soldier) ve Jodie Turner-Smith (Newness) gibi isimleri göreceğiz.

The Last Ship'in final sezonu 10 bölümden oluşacak.

"The Last Ship" 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin