The Marvelous Mrs. Maisel dizisinin başlangıç tarihi belli oldu!

Amazon'un yeni dizisi "The Marvelous Mrs. Maisel"ın başlangıç tarihi resmiyet kazandı.

Volkan Küçükel
14 Ekim 2017 - 01:39
Gündem

Online yayın platformu Amazon'un yeni dizisi "The Marvelous Mrs. Maisel"ın başlangıç tarihi resmiyet kazandı!

THE MARVELOUS MRS. MAISEL 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls) ve yürütücü yapımcı Daniel Palladino (Family Guy) ikilisinin elinden çıkan dizi, 29 Kasım Çarşamba akşamı prömiyerini gerçekleştirecek.

Amazon ayrıca dizi için iki dakika süreli bir de fragman paylaştı.

Gilmore Girls yaratıcısı Amy Sherman-Palladino'nun yazar ve yönetmenliğini üstlendiği The Marvelous Mrs. Maisel'da Rachel Brosnahan'ı (House of Cards) Miriam "Midge" Maisel karakterine hayat verirken izleyeceğiz.

"THE MARVELOUS MRS. MAISEL" KONUSU

Dizi; 1958 New York'unda yaşayan ve şimdiye kadar istediği her şeye -harika bir eş, iki çocuk ve Yom Kippur akşam yemeğine ev sahipliği yapmak için mükemmel nitelikteki Yukarı Batı Yakası'nda bir daire- sahip olan Miriam "Midge" Maisel'ın hikayesine odaklanıyor.

17-10/14/the-marvelous-poster.jpg

Bir süre sonra Midge'nin yaşamı beklenmedik bir yola girer ve Midge, daha önceden farkında olmadığı ve hayatını sonsuza dek değiştirecek bir yeteneğini keşfeder.

Bu keşif kendisini Riverside Drive'daki rahat yaşamından uzaklaştırıp Greenwich Village'ın müzikal gösteriler yapılan mekanları ve gece kulüplerinde stand-up komedi dünyasında fırtına gibi esmeye başlamasına neden olacaktır.

İLGİLİ İÇERİK

Michael Zegen (Boardwalk Empire) Midge'nin kocası "Joel Maisel", Alex Borstein (Family Guy) "Susie Myerson", Tony Shalhoub (Monk) Midge'nin babası "Abe Weissman" ve Marin Hinkle (Two and a Half Men) Midge'nin annesi "Rose Weissman" rolleriyle oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

17-10/14/the-marvelous-poster-2.jpg

The Marvelous Mrs. Maisel'ın 8 bölümden oluşan ilk sezonunun tüm bölümleri aynı gün Amazon takipçilerine sunulacak.

"The Marvelous Mrs. Maisel" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin