The Mindy Project final sezonuna Reese Witherspoon konuk oluyor!

Görünen o ki Mindy Kaling ve Reese Witherspoon birlikte çalışmayı sevmiş! The Mindy Project final sezonuna Reese Witherspoon konuk oluyor!

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2017 - 18:15
Gündem

Görünen o ki Mindy Kaling ve Reese Witherspoon birlikte çalışmayı sevmiş!

Ava DuVernay'ın yönetmenliğini üstlendiği ve gelecek sene vizyona girecek olan roman uyarlaması A Wrinkle in Time filminde birlikte rol alan ikili, bu birlikteliklerini televizyona da taşıyor.

REESE WITHERSPOON, THE MINDY PROJECT FİNAL SEZONUNDA!

Son olarak HBO'nun dikkat çeken mini dizisi Big Little Lies'ta rol alan Witherspoon, Mindy Kaling'in hem kamera arkası hem kamera önünde liderlik ettiği Hulu'nun The Mindy Project dizisinin altıncı ve final sezonuna konuk oyuncu olarak katılıyor.

Emmy adaylığı bulunan aktris Kaling bu gelişmeyi Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ve açıklamayla duyurdu. Kaling, Witherspoon ile birlikte rol aldığı gizemli bir mağara sahnesinin fotoğraflarını paylaştı.

17-08/30/mindy-kaling-instagram-hesabi.png

WITHERSPOON'UN ROLÜNÜN DETAYLARI

Witherspoon'un dizide nasıl bir karakterle karşımıza çıkacağı konusunda şimdilik bir bilgi verilmiş değil. Ancak Kaling'in paylaştığı senaryo kapağına bakılırsa aktrisi sezonun 7. bölümünde izleyeceğimizi söyleyebiliriz.

17-08/30/the-mindy-project.png

2012 senesinde Fox ekranlarında yayın hayatına başlayan, dördüncü sezonuyla birlikte online yayın platformu Hulu çatısı altına giren The Mindy Project, ekran macerası boyunca Witherspoon gibi ses getirecek Big Little Lies'ın bir başka oyuncusu Laura Dern, Laverne Cox, Shonda Rhimes, Seth Rogen, James Franco, Joseph Gordon-Levitt, Frieda Pinto, Stephen Colbert ve Greta Gerwig gibi tanıdık yüzleri konuk etti.

Başarılı kariyerine rağmen aşk konusunda talihsizlikler yaşayan Mindy Lahiri'nin maceralarını izlediğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Ed Weeks (Jeremy Reed), Ike Barinholtz (Morgan Tookers), Beth Grant (Beverly), Xosha Roquemore (Tamra Webb) ve Fortune Feimster (Colette Kimball-Kinney) gibi isimler rol alıyor.

THE MINDY PROJECT 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

The Mindy Project'in 10 bölümden oluşacak final sezonu 12 Eylül'den itibaren haftalık yayınla Hulu takipçileriyle buluşmaya başlayacak.

17-08/30/the-mindy-project-6-sezon.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin