The Newsroom 3. sezon onayını aldı!

Bir yeni sezon onayı daha..

resim yok
06 Eylül 2013 - 15:06
İptal - Onay

Bir yeni sezon onayı daha..

 

3. SEZON ONAYI GELDİ

The Newsroom takipçileri için müjdeli haber! Dizi, üçüncü sezon onayını aldı.

İlk sezonu ile oldukça beğeni kazanan, ikincisi ile de başarısını sürdüren The Newsroom'a yayıncı kanal HBO'dan 3. sezon onayı çıktı.

 

İLK OLARAK DANIELS DUYURDU

Bu gelişmeyi dizinin başrol oyuncusu Jeff Daniels şahsi twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Will McAvoy karakterini canlandıran Daniels'ın ardından HBO da resmi bir duyuru gerçekleştirdi ve "The Newsroom ile 3. sezonda da beraber olacağımız için heyecan duyuyoruz." açıklaması yapıldı.

Ünlü yapımcı-senarist Aaron Sorkin'in yaratıcısı olduğu dizinin (The West Wing, Sports Night, Studio 60 on the Sunset Strip, The Social Network, Moneyball) henüz iki bölümü ekranlara geldi. The Newsroom'un ikinci sezonunun yedi bölümü geride kalmış durumda. Dizi, 15 Eylül'de sezon finalini gerçekleştirecek.

Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nin Temmuz ayında gerçekleşen etkinliğinde konuşan HBO Başkanı Michael Lombardo, The Newsroom için; "Aaron Sorkin ile görüşmelerimizin tümü zamanlama ile alakalı. Yakın zamanda 3. sezon haberini duymazsanız, şaşırırım. Zira rakamlar, geçen sezonun da üstünde." demişti.

 

USTA İSİMLER

Kurgusal bir kablolu kanalın gece haber merkezinin set arkasında gelişen olaylarını ve perde arkasında yaşananları ekranlara yansıtan The Newsroom'un hikayesi haber spikeri Will McAvoy (Jeff Daniels), programın yeni uygulayıcı yapımcısı ve aynı zamanda McAvoy'un eski sevgilisi olan Mackenzie MacHale (Emily Mortimer) ve haber merkezi personeli Maggie Jordan (Alison Pill), Jim Harper (John Gallagher Jr.), Sloan (Olivia Munn), Neal (Dev Patel) ve Don (Thomas Sadoski)'dan oluşan ekip ile kanal başkanı Charlie Skinner (Sam Waterston) ekseninde gelişen olaylara odaklanıyor. Dizide Akademi ve Altın Küre Ödülleri sahibi tecrübeli aktris Jane Fonda (Leona Lansing) ise kanalın ana şirket CEO'su olarak yinelenen konuk oyuncu rolüyle hikayede yer alan bir diğer isim.[reklam]

DİZİ HAKKINDA

Size sunulan haberleri mi, yoksa gerçekleri mi duymak istersiniz? The Social Network ve Moneyball’un yazarı Aaron Sorkin’den günlük haber programı yapan insanların yaşamlarına heyecan verici bir bakış.

BP’nin petrol sızıntısından, Arap Baharı’na pek çok gerçek olayı konu edinen dizi, izleyiciyi haberciliğin kamera arkasına götürüyor.

Ana haber sunucusu Will McAvoy, onun yapımcı yönetmeni ve eski sevgilisi MacKenzie MacHale, patronları Charlie ve haber ekibini merkezine oturtan dizi, şirket çıkarlarının ve reklamverenlerin baskısına rağmen ekibin idealistik bir şekilde doğru habercilik yapma misyonunu takip ediyor. Tabii kendileri son dakika haberi olmadığı sürece...

 

 

4 MADDEDE YENİ HANNİBAL LECTER 'MADS MİKKELSEN'. DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin