The Oath dizisinin başrolü Sean Bean'ın oldu!

Curtis "50 Cent" Jackson ve yapım şirketi G-Unit Film & Television'dan çıkan The Oath dizisinin oyuncu kadrosuna usta aktör Sean Bean dahil oldu.

Volkan Küçükel
20 Haziran 2017 - 14:13
Gündem

Sony Pictures Entertainment'ın online yayın ağı Crackle'ın yakın bir zamanda izleyicilerle buluşacak olan yeni dizisi "The Oath"ın oyuncu kadrosuyla ilgili haberler gelmeye başladı ve dizi başrolünü buldu.

Curtis "50 Cent" Jackson (Power) ve yapım şirketi G-Unit Film & Television'dan çıkan dizinin oyuncu kadrosuna usta aktör Sean Bean dahil oldu.

"THE OATH" KONUSU

Eski Los Angeles Bölge Şerif Yardımcısı Joe Halpin'in (Hawaii Five-O, Secrets and Lies) senaryosunu kaleme aldığı ve ilk sezonu 10 bölümden oluşacak dizinin hikayesi, farklı kültürlerden gelen üyelere sahip bir çetenin kendilerini korumak ve savunmak için güçbirliği yapmasına odaklanıyor.

Sean Bean dizide çalışkan bir polis ve ünlü bir çetenin acımasız lideri Tom Hammond karakterine hayat verecek. Gizli görevdeki bir FBI ajanı ile anlaşma yaptıktan sonra kendisini parmaklıkların arkasında bulan Hammond, serbest bırakıldıktan sonra bir zamanlar önderlik ettiği çetenin yönetim zincirinde tekrar en tepeye çıkmayı arzular. Hammond'ın bu tutkusu kendisini eski müttefikleriyle karşı karşıya getirecektir.

17-06/20/sean-bean-legends.jpg

HBO'nun popüler dizisi Game of Thrones'taki Ned Stark rolü ile tanıdığımız Sean Bean'ı şu sıralar Anna Friel'lı BBC draması Broken'da da görebiliriz. The Frankenstein Chronicles (John Marlott) ve Legends (Sean Bean) aktörün yakın zamanda rol aldığı diğer diziler arasında bulunuyor.

Sony Pictures Television Networks Dijital Bölüm Başkan Yardımcısı Eric Berger, Sean Bean'in Tom Hammond rolü için mükemmel bir seçim olduğunu söylerken; Bean ise "Yönetmen Jeff Thomas ve hikayenin yaratıcısı Joe Halpin ile Crackle çatısı altında çalışacak olmak harika. Bu büyüleyici hikayeyi keşfetmek için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

The Oath'ın açılış bölümünün yönetmen koltuğunda Jeff T. Thomas (Blindspot, Wayward Pines) oturacak. Halpin ile birlikte 50 Cent, Todd Hoffman ve Dennis Kim dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

THE OATH 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cesur ve aksiyon dolu bir drama olarak nitelendirilen The Oath'ın çekimlerine gelecek ay içinde Porto Riko'da başlanacak. Dizinin ilk sezonunun 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Şu sıralar dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları hızla sürüyor.

17-06/20/the-oath.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin