The Resident dizisinin oyuncu kadrosuna yeni takviye!

The Resident dizisinin oyuncu kadrosuna yeni takviye! Fox'un 2017/18 televizyon sezonunda ekranlara getirmeye hazırlandığı yeni dizisi "The Resident"ın oyuncu kadrosuna takviyeler yapılmaya devam ediliyor.

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2017 - 17:59
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox'un 2017/18 televizyon sezonu için ekranlara getirmeye hazırlandığı yeni dizisi "The Resident"ın oyuncu kadrosuna takviyeler yapılmaya devam ediliyor.

CSI: NY'ın eski yıldızlarından Melina Kanakaredes, kanalın yaklaşmakta olan medikal dramasına düzenli bir rolle dahil oldu.

"THE RESIDENT" KONUSU

Senaryosu Amy Holden Jones (Black Box) ve Code Black dizisinde beraber çalışan Hayley Schore ile Roshan Sethi üçlüsünce kaleme alınan; yürütücü yapımılığını Antoine Fuqua'nın, pilot bölüm yönetmenliğini ise Phillip Noyce'un üstlendiği The Resident; meslek yaşamında başarılı olmayı hedefleyen idealist genç bir doktor Devon Pravesh'in (Manish Dayal), kendini beğenmiş, popüler ve keskin zekalı Conrad Hawkins'in (Matt Czuchry) gözetimi altında Kings County Hospital'daki ilk gününe başlaması ekseninde gelişen olayları izleyicilere aktarıyor.

17-08/26/the-resident-dizi.jpg

Modern tıbbın iyi ve kötü yanlarının yansıtılacağı hastane dünyasında yaşamlar kurtarılabilir ya da kaybolabilir ancak umutlar her zaman paramparça olmaktadır. Dizde bir yandan yaşam kurtarma mücadelelerini, bir yandan da doktorların günlük yaşamları ve koşuşturmalarını izleyeceğiz.

KANAKAREDES'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Kanakaredes ise dizide Georgia eyaletinin en iyi onkoloji uzmanlarından biri olarak isim yapmış Dr. Lane Hunter karakteriyle hikayeye girecek. Keskin zekalı, samimi ve güçlü bir lider olarak nitelendirilen karakter, uyanık olduğu her anını hastalarıyla ilgilenmeye ayırmış birisi. Bölümler ilerledikçe Lane'i beklenmedik karışık durumlar içerisinde göreceğiz.

THE RESIDENT OYUNCU KADROSU

Kanakaredes böylelikle dizinin diğer oyuncuları Matt Czuchry, Manish Dayal, Bruce Greenwood, Emily VanCamp, Shaunette Wilson ve Moran Atias'ın arasına katılmış oldu.

17-08/26/melina-kanakaredes.jpg

NBC'nin başarılı draması Providence (Dr. Sydney Hansen) ve ABC'nin Private Practice (Andrea Wexler) dizisinin ardından bir başka medikal temalı dizide izleyeceğimiz 50 yaşındaki Kanakaredes ayrıca altı sezon boyunca Gary Sinise'in karşısında CBS'in CSI: NY'ın da Stella Bonasera karakteriyle rol almıştı. ABC'nin Notorious'u (Dana Hartman) ve NYPD Blue (Benita Alden) ise aktrisin tekrar eden rollerle yer aldığı diğer yapımlar arasında bulunuyor.

THE RESIDENT 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

20th Century Fox TV, 3 Arts Entertainment & Fuqua Films ortak yapımcılığında hazırlanan The Resident sezon ortası dönemde Fox ekranlarına gelmeye başlayacak.

17-08/26/the-resident-fox-dizi.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin