The Unicorn dizisinin 2. sezonu olacak mı? CBS kararını verdi!

Walton Goggins'li CBS komedisi The Unicorn'un geleceği belli oldu! Yayıncı kanal CBS dizi ile devam dedi ve The Unicorn'a 2. sezon onayını verdi. Detaylar...

The Unicorn hayranlarının heyecan içinde beklediği yeni sezon onayı haberi geldi!

THE UNICORN 2. SEZON OLACAK!

26 Eylül 2019 - 12 Mart 2020 tarihleri arasında 18 bölümlük ilk sezonuyla izleyiciyle buluşan komedi dizisi "The Unicorn" yayıncı kanal CBS'ten resmi 2. sezon onayını aldı ve ekranlarda olmaya devam edecek.

İSTİKRARLI REYTİNGLER THE UNICORN'A ONAYI GETİRDİ!

The Unicorn ilk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.66 milyon izleyici ortalamasını elde ederken aynı gün yayınlanan kanalın diğer komedi dizilerine kıyasla biraz düşük rakamlar elde etse de genele bakıldığında 2019-20 yayın sezonunda en iyi ekran performansı sergileyen CBS dizileri arasına girmeyi başardı.

20-06/04/walton-goggins-the-unicorn.jpg

"THE UNICORN" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

The Unicorn'un hikayesi; bir sene önce karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade'e (Walton Goggins) odaklanıyor. Ergenlik çağındaki kızları Grace ve Natalie ile birlikte yaşayan Wade, çevresi tarafından artık birileriyle flört etmeye başlaması konusunda baskı görmeye başlar. Zor zamanlarında kendisinin yanında olan destekleyici arkadaşları Forrest ve karısı Delia ile Ben ve karısı Michelle çok geçmeden Wade'e bir tanışma sitesinde profil oluşturma konusunda yardımcı olurlar. Kızlarının ve en iyi arkadaşlarının kendisine verdiği destekle Wade hayatı ve aşkı yeniden yaşamaya hazırdır.

Oyuncu kadrosunda Goggins'e eşlik eden isimler şöyle: Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah)

20-06/04/the-unicorn-tanitim.jpg

Kapital Entertainment ve CBS Studios TV ortak yapımcılığında hazırlanan The Unicorn'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Bill Martin, Mike Schiff, Aaron Kaplan, Dana Honor, Wendi Trilling, Peyton Reed, John Hamburg'dan oluşuyor.

Dizinin ikinci sezon yayın tarihi ve bölüm bilgileri ilerleyen aylarda belli olacak.

"The Unicorn" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin