The Vampire Chronicles (Vampir Günceleri) dizisinin adresi Hulu oldu!

Anne Rice'in popüler roman serisi The Vampire Chronicles, Hulu platformunda dizi olarak karşımıza çıkacak. The Vampire Chronicles dizisiyle ilgili ilk detaylar...

Anne Rice'in popüler roman serisi "The Vampire Chronicles (Vampir Günceleri)"in dizi uyarlaması için çalışmalara başlandığının haberi geçtiğimiz sene içinde gelmişti.

HULU'DAN YENİ BİR KORKU DİZİSİ: THE VAMPIRE CHRONICLES

Ve uyarlamanın adresi de artık belli! Roman serisinin yayın haklarını alan Paramount TV ve Anonymous ortak yapımcılığında hazırlanan dizi online yayın platformu Hulu aracılığıyla izleyenlerle buluşacak.

18-07/18/christopher-rice.jpg

Anne Rice, Rice'ın oğlu Christopher Rice, Anonymous Content'ten David Kanter ve Steve Golin projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Dizinin showrunnerlığına getirildiği duyurulan Bryan Fuller'ın geçtiğimiz aylarda projeden ayrılmasının ardından başlayan yeni showrunner arayışlarına ise devam ediliyor.

18-07/18/vampirle-gorusme-1531916766.jpg

Vampir edebiyatının en önemli yapı taşlarından biri olarak gösterilen The Vampire Chronicles roman serisi ilk olarak 1976 senesinde yayımlanan; Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas, Stephen Rea, Kirsten Dunst ve Christian Slater gibi yıldızların rol aldığı 1994 yapımı filmle beyaz perdeye de aktarılan ve Lestat de Lioncourt karakterini merkeze koyan Interview with the Vampire (Vampirle Görüşme) kitabıyla hayata geçti.

18-07/18/vampirle-gorusme-film.jpg

Serinin 1988 senesinde yayımlanan The Queen of the Damned romanı da beyaz perdeye uyarlanmış ve 2002 yapımı Avustralya-Amerika ortak yapımı aynı isimdeki filmde Aaliyah ve Stuart Townsend başrolleri paylaşmışlardı.

THE VAMPİRE CHRONICLES DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Vampire Chronicles dizisinin senaryo geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor. Dizinin Hulu platformunda ne zaman izleyiciyle buluşacağı konusunda şimdilik netlik yok. Ancak diziyi 2019 senesinden önce izleyemeyeceğimizi söyleyebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin