The Vampire Diaries'ta Kai de dönüyor!

The CW'nun, sezonun 13. bölümü "The Lies Are Going to Catch Up with You" için paylaştığı tanıtım fotoğraflarında gördüğümüz üzere Chris Wood'un hayat verdiği altıncı sezonun kötüsü Kai Parker diziye geri dönüyor.

Volkan Küçükel
07 Şubat 2017 - 15:00
Yeni Bölüm

The Vampire Diaries'ta finale yaklaştıkça artık şuna eminiz: Geçmişten görmediğimiz kimse kalmayacak!

Dizinin devam etmekte olan final sezonunda geçmişte bıraktığımız bir karakteri daha tekrar göreceğiz. Ancak bu karakter diğerleri kadar arkadaş canlısı olmayabilir!

KAI DE DÖNÜYOR!

Yayıncı kanal The CW'nun 17 Şubat'ta ekranlara gelecek sezonun 13. bölümü "The Lies Are Going to Catch Up with You" için paylaştığı tanıtım fotoğraflarında gördüğümüz üzere Chris Wood'un hayat verdiği altıncı sezonun kötüsü Kai Parker diziye geri dönüyor.

17-02/07/kai-4.jpg

Nina Dobrev'in de 10 Mart'taki büyük finalde geri döneceğini göz önünde bulundurursak aklıllara gelen soru şu: Kai, Elena üzerinde uyguladığı uyku büyüsünü geri alacak mı?

Bölümün resmi özetine göre; Damon ve Alaric, Cade'i yok edebilecek bir silah elde ettikten sonra eski bir düşmanla karşı karşıya gelecek. Özetteki eski düşman tahmin edileceği üzere Kai olsa gerek!

17-02/07/kai-6.jpg

FİNAL SEZONU İÇİN GERİ DÖNENLER LİSTESİ

Çoğunlukla sosyal medyadan öğrendiğimiz bilgiler ışığında Wood böylelikle David Anders, Kayla Ewell, Michael Trevino ve Steven R. McQueen gibi isimlerle birlikte final sezonu için geri dönenler kervanına katılmış oldu.

Dizi, sezonun 12. bölümü "What Are You?" ile 10 Şubat'ta The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Kai karakterini fazlasıyla sevenler olduğunu biliyoruz. Karakterin dizide tekrar görünecek olması hakkında neler düşünüyorsunuz?

'The Vampire Diaries' 8. sezon 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin