The Village 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

NBC'nin This Is Us tarzındaki yeni dizisi The Village'ın yeni bölümünde neler olacak? The Village 1. sezon 4. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

NBC kanalının yeni dizilerinden "The Village" geçen hafta sezonun üçüncü bölümü "In Your Bones" ile izleyici karşısına çıktı.

THE VILLAGE 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NE OLDU?

The Village'ın yayınlanan son bölümünde; Ava'nın dönüşüyle birlikte The Village apartmanı sakinleri yeniden bir bütün teşkil ederler. Sarah ve Katie, bebeğin babasının ailesinden gördükleri beklenmedik tepkiyle uğraşırlar. Patricia'nın kanseriyle ilgili gelişmeler Ron ile olan ilişkisinde bazı sorunlar doğurur. Gabe, babasının sürpriz ziyaretiyle karşılaşır. Nick ise savaş arkadaşının dul karısına günah çıkartırken onunla derin bir bağlantı kurar.

THE VILLAGE 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi; Erika L. Johnson'ın senaryosunu kaleme alıp, Peter Sollett'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 4.15 milyon izleyici rakamlarını elde ederken bir önceki bölümüne göre izleyici sayısında ufak bir artış gösterdi.

Mevcut izlenme ortalamasıyla The Village'ın yeni sezon onayı alabilme şansı şimdilik biraz düşük görünüyor.

19-04/07/the-village-nbc.jpg

THE VILLAGE 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Steven DePaul & Peter Sollett'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Heart on Fire" 09 Nisan 2019 Salı akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

THE VILLAGE 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Kilit hamilelik kararlarıyla karşı karşıya olan Katie (Grace Van Dien) gizemli bir sanat hırsızının izlerini takip ederken The Village'da iki aylık bir dönem geride kalmıştır.

Sarah (Michaela McManus) ve Patricia (Lorraine Toussaint) kafalarını rahatlamak amacıyla bir geceyi dışarıda birlikte geçirirler.

Nick'in (Warren Christie) hafızası kendisini aldatırken zihnini zorlamaya başlar. Gabe (Daren Kagasoff) ve Ava (Moran Atias) ise davaları için dışarıdan yardım beklerler.

"The Village" 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin