The Village 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Hikayesi komşuluk ilişkilerinin çok samimi olduğu bir apartmanda geçen NBC'nin duygu yüklü The Village dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Village 1. sezon 9. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

NBC kanalının "The Village" dizisi geçen hafta sezonun sekizinci bölümü "Choosing to Hope" ile izleyici karşısına çıktı.

THE VILLAGE 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NE OLDU?

The Village'ın yayınlanan son bölümünde; Noel yaklaşırken ve duygular üst seviyede yaşanırken Ron, parçalara bölünmüş The Village ailesini yeniden bir araya getirmeye çalışır. Nick eski bir uğrak yerini ziyaret eder ve önemli bir keşif yapar. Patricia sağlık durumuyla ilgili zor haberi aldıktan sonra yeni yaşamını göz önüne getirir. Sürpriz bir konuk Ben ve Ava arasındaki duyguları hareketlendirir.

19-05/14/the-village-afis.png

THE VILLAGE 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Natalie Smyka'nın senaryosunu kaleme alıp, Minkie Spiro'nun yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.85 milyon izleyici rakamlarını elde ederken sezonun en düşük reytinglerinden birini geride bıraktı.

Mevcut izlenme ortalamasıyla The Village'ın yeni sezon onayı alabilme şansı kritik durumda görünüyor.

THE VILLAGE 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Marta Cunningham'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "I Am Defiant" 14 Mayıs 2019 Salı akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/14/the-village-izle.jpg

THE VILLAGE 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Ava'nın göçmenlik davasının görüldüğü gün The Village sakinleri kişisel korkularıyla yüz yüze gelir.

Gabe (Daren Kagasoff) ve Ava (Moran Atias) mahkemedeki büyük güne hazırlanır.

Katie (Grace Van Dien) ise doğum yapma konusunda ders almaya başlar.

"The Village" 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin