The Walking Dead 7. sezon devam bölümleri ile FX ekranlarında

The Walking Dead dizisinin merakla beklenen 7. sezon devam bölümleri ile, 13 Şubat Pazartesi günü, 21.30’da FX ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor.

Ertan Hekimler
07 Şubat 2017 - 10:30
Yeni Bölüm

Tüm zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan The Walking Dead 7. sezon devam bölümleri ile 13 Şubat Pazartesi günü, 21.30’da FX ekranlarına geliyor.

7. sezon ilk yarısında Negan'ın, ekibi başarıyla kontrol altına aldığına şahit olmuştuk. Ekibine, zorbalıkla kuralları altında yaşamayı öğretmiş ve bunun tersini yaparlarsa ne olacağının zalim örneklerle göstermişti.

Tüm dünyada kısa bir araya giren The Walking Dead'in 7. sezon devam bölümlerinde, Negan'ın hikayeye dahil olmasıyla birlikte alt üst olan dengeler nasıl bir hal alacak? Rick ve ekibi sonunda Negan'a baş kaldırabilecek mi? Tüm bu soruların yanıtları sadece FX ekranlarında olacak.

The Walking Dead, 7. sezon devam bölümleri ile 13 Şubat Pazartesi günü, 21.30’da FX’te.

The Walking Dead 7. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin