The Walking Dead 7. sezon ikinci yarısı çok farklı olacak!

İlk yarısını geride bıraktığımız yedinci sezonun kalan bölümlerinde bizleri ne gibi gelişmeler ve sürprizler bekliyor dersiniz? The Walking Dead'in patronları gelecek bölümler için çok iddialı görünüyor!

Volkan Küçükel
22 Aralık 2016 - 08:58
Yeni Bölüm

Ekranların en çok izlenen dizilerinden The Walking Dead'de yedinci sezon heyecanına 11 Aralık'ta ekranlara gelen kış finali bölümüyle çok kısa olmasa da bir ara verdik. İlk yarısını geride bıraktığımız sezonun kalan bölümlerinde bizleri ne gibi gelişmeler ve sürprizler bekliyor dersiniz? The Walking Dead'in patronları gelecek bölümler için çok iddialı görünüyor!

Dizinin Rick Grimes'ı Andrew Lincoln, bazı seyircilerin gözünde sezonun ilk yarısının hayal kırıklığı olarak görünmesi üzerine geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada gelecek sene dizinin dönüşüyle birlikte hikayenin mevcut durumun tam tersi olarak ilerleyeceğini belirterek mutsuz fanları yatıştırmaya çalışmıştı.

DİZİ EKİBİ ÇOK İDDİALI!

Ve showrunner Scott Gimple'dan da dizi hayranlarını heyecanlandıracak ve umutlandıracak açıklamalar geldi.

İzleyicilerin sezonun geri kalanı için çok farklı hislere gireceğini söyleyen Gimple fanların memnuniyetsiz olma gibi bir şansları olmadığını söyleyip iddialı konuştu.

Gimple sözlerine şöyle devam etti: "Sezonun ilk yarısına oranla çok farklı bir yarım sezon izleyeceğiz. Çok daha fazla çeşitlilik olacak."

16-12/22/gallery-1479479557-rick-and-negan-twd.jpg

NE ZAMAN DÖNÜYOR?

Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Melissa McBride, Lennie James, Jeffrey Dean Morgan ve Chandler Riggs gibi isimleri izlediğimiz The Walking Dead, 12 Şubat Pazar akamı AMC ekranlarına geri dönecek.

Rick ve ekibinin artık Negan'a karşı mücadele etme ve onu devirme fikrinin yeşermesiyle sonlanan kış finalinin ardından yeni bölümde Grimes'ın Ezekiel ile tanışmasına şahit olacağız.

16-12/22/gallery-1479731293-maggie-hilltop-the-walking-dead.jpg

Anlaşılan o ki sezonun geri kalanı için daha fazla çatışma, entrika ve daha çok şiddet görmeye hazır olalım!

'The Walking Dead' 7. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin