The Walking Dead 7. sezonda dengeler değişecek

Robert Kirkman'dan yeni sezon ve Negan'a dair açıklamalar geldi.

Volkan Küçükel
05 Haziran 2016 - 10:22
Yeni Bölüm

Dünya çapında büyük bir hayran kitesine sahip zombi ve hayatta kalma temalı dizi The Walking Dead'in 7. sezonu büyük sürprizlerle geliyor.

İki ay geçse de bir türlü gözümüzün önünden gitmeyen, aklımızdan çıkmayan, fanları soru işaretleriyle başbaşa bırakan altıncı sezon final sahnesinin kahramanlarından Negan karakteri yeni sezonda dengeleri değiştirecek gibi gözüküyor.

The Walking Dead yaratıcısı Robert Kirkman yaptığı açıklamada karakterin önemine değinirken, Negan'ın hikayenin ilerleyişinde her şeyi değiştirecek bir unsur olacağını belirtti.

Jeffrey Dean Morgan tarafından canlandırılan Negan karakteri hikayeye girişini geçtiğimiz sezon finalinin son dakikalarında Rick'in grubundan birinin yaşamını sona erdirmeden önce etkileyici bir biçimde gerçekleştirmiş, ürpertici monolog sahnesiyle izleyicileri ekran başına çivilemişti. Ancak kurbanın kimliğinin kasıtlı olarak gizemli bir şekilde bırakılması, deyim yerindeyse dizinin olmayacak yerde sonlanması bazı fanların büyük tepki göstermesine neden olmuştu.

"NEGAN GERÇEĞİ HER ŞEYİ DEĞİŞTİRECEK"

Uproxx'a konuşan Kirkman fanların diğer unsurları görmeyip aksine bu tepki durumuna girmelerine sitemde bulunarak "İnsanların bu aşamadan sonra Jeffrey Dean Morgan hakkında yeterince konuşmadığını görüyorum. Negan olarak bence harikulade bir giriş yaptı. Bana göre Jeffrey'in varlığı finale ve diziye çok şey kattı. İnsanların bu tür sonlarından fazla hoşnut kalmadıklarını biliyorum ancak final sahnesinde her şey oldukça mükemmel ve şaşırtıcıydı." ifadelerini kullandı.

16-06/05/1280_jeffrey_dean_morgan_the_walking_dead_split.jpg

Kirkman insanların artık Negan gerçeğine daha çok odaklanmaları gerektiğini belirtirken "Artık endişeli, kızgın insanlar görmek istemiyorum. Ortada yedinci sezonda ciddi bir tehdit olacak Negan gerçeği var. Hikayenin ilerleyişinde her şeyi değiştirecek" şeklinde konuştu.

7. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kirkman son olarak izleyicilere Negan'ın da etkisiyle harika bir yeni sezon izleteceklerinin sözünü verirken bu konuda oldukça heyecanlı olduğunu belirtti.

The Walking Dead'in 16 bölümden oluşacak 7. sezonunun Ekim ayı içinde AMC ekranlarına gelmeye başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin