The Walking Dead 8. sezon onayını aldı

AMC, The Walking Dead'in yedinci sezonunun başlamasına bir hafta kala elini çabuk tuttu ve diziye şimdiden resmi 8. sezon onayını verdi!

The Walking Dead hayranlarının kafası rahat!

8. SEZON ONAYI ERKENDEN GELDİ!

Yayıncı kablolu kanal AMC, The Walking Dead'in yedinci sezonunun başlamasına bir hafta kala elini çabuk tuttu ve diziye şimdiden resmi 8. sezon onayını verdi!

Ayrıca, Chris Hardwick'in sunduğu ve dizinin yayınından hemen sonra ekranlara gelen Talking Dead için de yeni sezon onayı verildi.

8. SEZONLA İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

Peki sekizinci sezonla ilgili ilk detaylar neler?

* Yeni sezon için, son sezonlarda olduğu gibi 16 bölümlük sipariş verildi.

* Sekizinci sezonun 2017 sonbaharında başlaması bekleniyor.

* Yeni sezonun ilk bölümü aynı zamanda dizinin 100. bölümü olması yönünden özel bir anlam taşıyor.

* Scott M. Gimple showrunner olarak bu sezonda da görevinin başında olacak.

16-10/17/twd-sezon-8.png

AMC Başkanı Charlie Collider konuyla ilgili yaptığı açıklamaya "Ya şundadır ya bunda" sözleriyle Jeffrey Dean Morgan'ın Negan karakterine atıfta bulunarak başlarken "Robert Kirkman, Scott M. Gimple ve televizyon sektörünün en çalışkan insanları ile birlikte ortaklık yaparak The Walking Dead'i hayranlarına ulaştırmak ne büyük bir mutluluk" ifadelerini kullandı ve dizinin hayranlarına başından beri yanlarında olmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

The Walking Dead'in 7. sezonu 23 Ekim Pazar akşamı AMC ekranlarında başlayacak.

'The Walking Dead' 7. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin