The X-Files 11. sezon onayını aldı!

The X-Files hayranları için güzel haber geldi. Uzun süren görüşmelerin ardından dizinin 2017-2018 televizyon sezonunda yeni bir sezon ile ekranlara geleceği duyuruldu.

Yeni bir X-Files sezonuna kim hayır der!

The X-Files hayranları için güzel haber geldi. Uzun süren görüşmelerin ardından dizinin 2017-2018 televizyon sezonunda yeni bir sezon ile ekranlara geleceği duyuruldu.

1993-2002 seneleri arasında dokuz sezon boyunca ekranlara gelmesinin ardından uzun bir süre geçtikten sonra 2016 senesi içinde altı bölümlük yeni bir sezonla ekranlara gelen dizinin devamının gelip gelmeyeceği uzun süredir gündemin önemli haberlerindendi.

"THE X-FILES" 11. SEZON DETAYLARI

11. sezonun 10 bölümden oluşacağı ve prodüksiyona yaz aylarında başlanacağı belirtiliyor.

Dizinin yaratıcısı Chris Carter ve oyuncu kadrosunun yıldızları Gillian Anderson ile David Duchovny (Mulder & Scully) yeni sezonda da bizlerle birlikte olmaya devam edecek.

17-04/21/gillian-anderson-twitter.png

Fox Başkanı David Madden yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "İkonik karaterler, zengin hikaye anlatımı ve cesur yaratıcılar... Bunlar büyük televizyon yapımlarının en önemli özellikleridir. Ve bu maddeler aynı zamanda The X-Files'ın dünya çapında milyonlarca hayranı üzerinde nasıl derin bir etki yarattığının cevaplarıdır.

Chris'in yaratıcılığı ve David ile Gillian'ın olağanüstü çalışmasıyla birlikte bu popüler kültür olgusu büyümeye devam ediyor. The X-Files'ın yeni bölümlerinde Mulder ve Scully'nin ne gibi yeni gizemleri ortaya çıkaracağını görmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

THE X-FILES 11. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

The X-Files'ın 11. sezonunun bu senenin sonlarına doğru ya da 2018'in ilk aylarında ekranlara gelmeye başlaması beklenyor.

17-04/21/the-x-files-11-sezon-poster.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin