This is Going to Hurt kitabı dizi oluyor!

Adam Kay'in kaleme aldığı This is Going to Hurt: Secret Diaries of a Junior Doctor kitabı BBC Two ekranlarına uyarlanıyor.

BBC Two, 2004-2010 yılları arasında asistan doktor olarak görev yapan Adam Kay'in çoğunlukla gülünç tıbbi anılarını kaleme aldığı "This is Going to Hurt" kitabını ekrana uyarlıyor.

Hastane koğuşunda yaşananları izleyicilere yansıtacak komedi drama türündeki dizinin sezonu 8 bölümden oluşacak.

"THIS IS GOING TO HURT" DİZİSİNİN KONUSU

Bir asistan doktorun gözünden mesleğin bilinmeyen yönlerini ve yaşanan olayları yansıtacak dizide Kay'in sonu olmayan günler, uykusuz geceler, kaçırılan hafta sonları, 97 saatlik haftalar, yaşam ve ölüm kararları, doktorların memnun edici olmayan maaşları gibi vurgu yaptığı konular ele alınacak.

18-07/09/this-is-going-to-hurt-kitabi.jpg

Eylül ayında yayımlanan ve Sunday Times'ta bir numaraya yükselen This is Going to Hurt: Secret Diaries of a Junior Doctor kitabının şimdiye kadar 20 dilde tercümesi de gerçekleştirildi.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

45'er dakika süreli bölümlerden oluşacak uyarlama senaryoyu kaleme alan Kay, yapım şirketi Terrible Productions çatısı altında Sister Pictures'tan Naomi De Pear ve Mona Qureshi ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor.

18-07/09/this-is-going-to-hurt-kitabi-adam-kay-1531140562.jpg

Kay yeni dizi projesi hakkında şu ifadeleri kullanıyor:

"Günlüklerimin pek çok okuyucuya ulaşması benim için çok büyük bir ayrıcalıktı, okuyucuların tepkilerini görmek kesinlikle mahcup ediciydi. Şimdi çok daha geniş bir kitleyle hikayemi paylaşabilmek ve BBC Two izleyicilerini güldürüp ağlatabileceğim için çok mutluyum."

This is Going to Hurt dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin