Those Who Can't 3. sezon onayını aldı!

TruTV, komedi dizisi Those Who Can't ile devam dedi! Kanaldan yapılan açıklamaya göre dizi resmi 3. sezon onayını aldı.

TruTV, komedi dizisi Those Who Can't ile devam etme kararı aldı!

13 BÖLÜMLÜK YENİ SEZON YOLDA!

Kanaldan yapılan açıklamaya göre iki sezonunu geride bırakan dizi resmi 3. sezon onayını aldı.

13 bölümden oluşacağı duyurulan yeni sezon bölümlerinin 2017 senesi içinde ekranlarda olacağı belirtildi.

HİKAYESİ

Aynı zamanda dizinin yaratıcı ve yürütücü yapımcıları olan Adam Cayton-Holland, Andrew Orvedahl ve Ben Roy üçlüsünün başrollerini paylaştığı dizi; Denver, Colorado'daki Smoot High'da görev yapan sorunlu ve idaresi zor öğretmenlerin komik hikayelerini ekranlara getiriyor. Bu üçlü dışında Maria Thayer ise okulun kütüphane müdürü olarak karşımıza çıkıyor.

TruTV Başkanı Chris Linn konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İlk günden itibaren bu diziyi çok sevdik ve iki başarılı sezon boyunca Adam, Andrew ve Ben'in yarattığı zengin karakterlerle dolu bu dünyadan gurur duyduk. Smoot High'da anlatılacak daha çok komik hikayeler var ve gelecek sezonda nelerle karşılaşacağımızı görmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

17-01/07/those-who-cant-dizi-1483806987.jpg

ÜNLÜ KONUK İSİMLER

Dizinin geride kalan iki sezonu boyunca Susie Essman, Kyle Kinane, Hana Mae Lee, Sarah Michelle Gellar, Patton Oswalt, Cheri Oteri, Mary Lynn Rajskub, Rory Scovel ve Baron Vaughn gibi çeşitli isimleri konuk oyuncu olarak izledik.

11 Şubat 2016 tarihinde yayın hayatına başlayan Those Who Can't, TruTV'nin orijinal senaryoya sahip ilk dizisi olma özelliğini taşıyor. Geride bıraktığımız sonbahar döneminde ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye başlayan dizi Thank You Brain! Productions ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

'Those Who Can't' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin