Timeless 2. sezon olacak mı?

NBC'nin zaman yolculuğu temalı dizisi Timeless 2. sezon onayını alacak mı?

Volkan Küçükel
26 Şubat 2017 - 16:03
Reyting

Amerikan ulusal kanallarından NBC'nin 2016-17 televizyon sezonu için ekranlara getirdiği yeni dizilerinden Timeless'ın 16 bölümden oluşan ilk sezonunu geride bıraktığımız hafta ekranlara gelen sezon finali bölümüyle geride bıraktık.

İzleyicileri bazı soru işaretleriyle başbaşa bırakan bölüm sezon finali olarak kalacak mı? Olası bir iptal kararı sonrasında bu bölüm aynı zamanda dizinin final bölümü olarak da kalabilir.

TIMELESS İPTAL Mİ EDİLECEK?

Peki dizinin iptal edilme ya da onay alma olasılığı nedir?

NBC'nin zaman yolculuğu temalı dizisi ekran macerasına 03 Ekim'de pilot bölümüyle başlarken 1.83 reyting oranı ve 7.597 izleyici rakamları ile açılış yapmıştı.

SEZON FİNALİYLE YÜKSELDİ

Geçtiğimiz hafta "The Red Scare" isimli bölümle sezonu kapatan dizi; o bölümüyle 0.9 reyting oranı ve 3.371 izleyici rakamlarını yakalamıştı. Son bölümlere doğru reyting oranları iyice düşen dizi, bu bölümde elde ettiği oranlarla 12 Aralık'tan bu yana en yüksek reyting oranına ulaşmış oldu. Ayrıca son iki bölümünde 3 milyonun altına düşen izleyici sayısını tekrar artttırdı.

12 Aralık'ta gerçekleşen sezon ortası finalinin ardından aradan dönüşünde izlenme oranlarının düşmüş olması dizinin iptalini getirebilir. Sezon genel ortalamasına bakıldığında dizinin 1.0 reyting oranı ve 4.624 izleyici ortalamasına sahip olduğu görülüyor.

17-02/26/timeless.jpg

İPTAL EDİLME OLASILIĞI MEVCUT

Bu rakamlarla ve grafiğiyle Timeless'ın iptal edilme olasılığı biraz daha fazla görünüyor gibi! Ancak dizinin yaratıcılarının ikinci sezon beklentileri mevcut. Ortak yaratıcı Shawn Ryan yaptığı açıklamada ilk sezonun bitiş hikayesini ikinci sezonun başlangıç noktası olarak plandıklarını belirtiyor.

Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Visnjic ve Paterson Joseph gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin akıbeti bakalım ne olacak?

Sizin düşünceleriniz nedir? Timeless sizce devam etmeli mi? İkinci bir şansı hak ediyor mu dersiniz...

"Timeless" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin