Tim Robbins, Alan Ball ve HBO işbirliğiyle yeni dizi geliyor!

Bir süre önce Alan Ball ve HBO'nun yeni bir dizi için işbirliğine girdiğini öğrenmiştik. Henüz ismi netleşmeyen bu dizi projesinin oyuncu kadrosuna Oscar ödüllü aktör Tim Robbins de katıldı.

Volkan Küçükel
26 Şubat 2017 - 18:45
Gündem

Bir süre önce Alan Ball ve HBO'nun yeni bir dizi için işbirliğine girdiğini öğrenmiştik. Henüz ismi netleşmeyen bu dizi projesinin oyuncu kadrosuna Oscar ödüllü aktör Tim Robbins de katıldı.

Bu gelişmeyle birlikte, ilk sezonunun 10 bölümden oluşacağı bilinen aile dramasında Tim Robbins ve Holly Hunter rol arkadaşı oldu.

DİZİNİN HİKAYESİ

Dizi; üçü Vietnam, Somali ve Kolombiya'dan evlatlık olarak alınan, biri ise kendi biyolojik çocukları olan dört çocuğuyla birlikte yaşam süren orta yaşlı bir çifti ve çok ırklı çağdaş ailesini hikayesinin merkezine alıyor. Görünüşte mükemmel ve ilerici gözüken bu aile gerçekte ise derin çatlaklar barındırmakta. Ayrıca çocuklardan birisi başkalarının göremediği şeyleri görmeye başlar. Bu bir akıl hastalığı mı yoksa başka bir şey mi?

ROBBINS'İN ROLÜ

Robbins dizide yaşantısını, yaşamının gayesini ve kötü adamların her zaman kazandığı yaşadığı dünyayı sorgulayan bir felsefe profesörü olan aile reisi Greg karakterine hayat verecek. Greg, avukat olan karısı Audrey (Hunter) ile birlikte ilişkisinde zaman zaman gerginlikler yaşamaktadır.

17-02/26/tim-robbins.jpg

KADRODAKİ DİĞER İSİMLER

Ailenin dört çocuğuna ise Jerrika Hinton (Grey's Anatomy), Raymond Lee (Mozart in the Jungle), Daniel Zovatto (Revenge) ve Sosie Bacon (Scream) hayat verecekler.

The Shawshank Redemption ve Mystic River gibi unutulmaz filmlerle tanıdığımız Robbins son olarak Marjorie Prime filmi için kamera karşısına geçmişti. Sundance Film Festival'de tanıtımı yapılan film dışında aktör son olarak yine HBO'da ekranlara gelen The Brink adlı komedi dizisinde Walter Larson karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Ancak kendine has bir espri anlayışına sahip başarılı dizi, ilk sezonunun ardından iptal edilmişti.

17-02/26/alan-ball.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

True Blood ve Six Feet Under'ın yaratıcısı Alan Ball'un HBO ile yeni işbirliğine giriştiği bu projede Ball ile birlikte Peter Macdissi yürütücü yapımcı olarak iş başında olacak.

Bu proje Six Feet Under, True Blood, Banshee ve televizyon filmi The Immortal Life of Henrietta Lacks'ın ardından Alan Ball ve HBO ailesinin birlikte imza attıkları beşinci yapım olacak.

"Tim Robbins - The Brink":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin