The Mick 2. sezon onayını aldı

Fox'un yeni sezon komedilerinden "The Mick" için güzel haber geldi. Dizi, kanaldan resmi 2. sezon onayını aldı ve 2017-18 sezonunda da bizlerle olmaya devam edecek.

Fox'un yeni sezon komedilerinden "The Mick" için güzel haber geldi. Dizi, kanaldan resmi 2. sezon onayını aldı ve 2017-18 sezonunda da bizlerle olmaya devam edecek.

"THE MICK" İLE YOLA DEVAM!

Sezon ortası dönemde ekran macerasına başlayan ve kısa sürede sevilen komediler arasına girmeyi başaran dizi, geçtiğimiz haftalarda aldığı ek bölüm siparişleri ile ilk sezon bölüm sayısını 17'ye yükseltmişti. İkinci sezon için 13 bölümlük sipariş verildi.

Kaitlin Olson'un başrolünde yer aldığı dizi; Ocak ayında ilk bölümüyle 2.8 reyting ve 8.6 milyon izleyici ile başarılı bir açılış yapmasının ardından istikrarlı izlenme oranlarıyla yoluna devam ediyor.

BÖLÜMLER 8 MİLYON KİŞİYE ULAŞIYOR

1.3 reyting oranı ve 3.483 milyon izleyici ortalamaları ile sezonu sürdüren dizi; son bölümüyle 0.9 reyting oranı ve 2.378 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Fox'tan gelen bilgilere göre ise tüm platformlar göz önüne alındığında bölümler ortalama olarak 8 milyon izleyiciye ulaşmakta.

17-02/26/the-mick.jpg

"Gelişim safhasındayken Fox olarak büyük bir inanç duyduğumuz The Mick bizleri hayal kırıklığına uğratmadı" diyen Fox Broadcasting Company başkanı David Madden, Kaitlin Olson ve oyuncu kadrosunun geri kalanının olağanüstü işler yaptığını ve diziyi ikinci sezon için yenilemekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

John ve Dave Chernin ikilisinin yaratıcısı olduğu The Mick'in oyuncu kadrosunda Olson ile birlikte Sofia Black-D'Elia, Thomas Barbusca, Jack Stanton, Carla Jimenez ve Scott MacArthur yer alıyor. Chernin kardeşler ile birlikte Nicholas Frenkel, Oly Obst ve pilot bölümün yönetmenliğini de üstlenen Randall Einhorn yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Dizi, sezonun 11. bölümü "The New Girl" ile 28 Şubat Salı akşamı Fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"The Mick" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin