Bill Plaxton hayatını kaybetti

Big Love yıldızı Bill Plaxton, Cumartesi gecesi girdiği ameliyatta hayatını kaybetti.

Berfu Özlen
27 Şubat 2017 - 10:34
Gündem

Sevenlerinin HBO'nun dizisi Big Love'daki çok eşli Bill Henrickson karakteri ile hatırlayacağı oyuncu Bill Paxton hayata gözlerini yumdu.

TMZ'nin haberine göre, oyuncunun ölüm haberini ailesi yayınladığı bir açıklama ile duyurdu. Açıklamada "Bill Paxton'un geçirdiği ameliyat sonucu yaşanan komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü içerisinde belirtiriz. Onun sanata olan sevgisi çevresi tarafından biliniyor ve enerjisi hissediliyordu." dendi.

Büyük kanallardan baş sağlığı mesajları yayınlandı

Paxton, en son Danzel Washington ve Ethan Hawke'ın başrollerinde oynadığı CBS dizisi Training Day'de görev almış ve 13 bölümlük mini-serinin son 6 bölümü henüz yayınlanmamıştı. Haber ile ilgili CBS, bir baş sağlığı yayınladı. 

"Bill Paxton'un hayatını kaybettiği haberi yüzünden derin bir üzüntü içerisindeyiz. Bill kesinlikle televizyon dünyası için nitelikli ve popüler bir aktördü. CBS ve Warner Bros'daki çalışma arkadaşları olarak onu, enerjisini, sıcaklığını ve çevresindekileri eğlendirmeye adanmışlığını unutmayacağız. Hepimiz eşi Louise ve iki çocuğuna sabır diliyoruz." -CBS

Buna ek olarak HBO ise aşağıdaki baş sağlığını yayınladı.

"Bill Paxton'un ölüm haberini almanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Big Love, Paxton'un olağanüstü yeteneği sayesinde HBO'nun en başarılı dizilerinden olmuştu. Paxton kamera arkasında bir insan ne kadar sıcak kanlı, zeki ve komik olabilirse o kadardı. HBO'daki bir çok insanın dostu, çok özleneceksin".

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin