Timeless'a Harry Houdini geliyor!

Zaman yolculuğu hikayesiyle bizleri her bölümünde tarihin önemli kişiliklerinin yaşadığı dönemlere götüren Timeless'ta yakın bir zamanda Macar asıllı ABD'li ünlü illüzyonist Harry Houdini'yi ziyarete gideceğiz.

Volkan Küçükel
22 Kasım 2016 - 11:37
Yeni Bölüm

NBC'nin Timeless'ı zaman yolculuğunda bizlere yeni sürprizler hazırlıyor!

HARRY HOUDINI'NİN YAŞADIĞI DÖNEME GİDİYORUZ

Zaman yolculuğu hikayesiyle bizleri her bölümünde tarihin önemli kişiliklerinin yaşadığı dönemlere götüren Timeless'ta yakın bir zamanda Macar asıllı ABD'li ünlü illüzyonist Harry Houdini'yi ziyarete gideceğiz.

TVLine'ın haberine göre Mr. Robot‘tan Michael Drayer dizinin 10. bölümünde, kaderinde ünlü bir illüzyonist haline gelmek olan Harry Houdini karakterine hayat verecek.

BÖLÜM DETAYLARI

İlgili bölüm, tatil molasının ardından 16 Ocak'ta NBC ekranlarında olacak.

Bölümde ekip, Kolomb'un Amerikayı keşfetmesinin 400. yılı anısına 1893 senesinde Chicago'da gerçekleştirilen dünyanın en büyük fuarına seyahat edecek. Orada karşılaştıkları Houdini, gelişmekte olan yeteneklerini kullanarak bir kovalamaca esnasında kahramanlarımızdan birinin ortadan kaybolmasına yardımcı olacak.

16-11/22/michael-drayer.jpg

Mr. Robot'ta Cisco karakteriyle izlediğimiz Drayer ayrıca Vinyl (Dedektif Renk), Shades of Blue (Joaquin Foster), Aquarius (Jimmy Too Butano) ve The Sopranos (Jason Parisi) gibi dizilerde de karşımıza çıkmıştı.

BÖLÜMÜN DİĞER SÜRPRİZİ

Daha önceden duyurulduğu üzere Joel Johnstone, kayıtlara geçmiş ilk Amerikalı seri katil olan ve H.H. Holmes olarak bilinen Dr. Henry Howard Holmes karakteriyle aynı bölümde karşımızda olacak.

Timeless, sezonun sekizinci bölümü "Space Race" ile 28 Kasım'da kaldığı yerden devam edecek.

'Timeless' 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin