Timeless'ın yaratıcısı Lucy ve Wyatt ilişkisinin geleceği hakkında konuştu!

Timeless'ın yürütücü yapımcısı Eric Kripke, Lucy ve Wyatt hakkında merak edilenleri açıkladı.

Volkan Küçükel
16 Ocak 2017 - 02:23
Röportaj

Şehvet dolu bir öpücüğün ardından bu soruyu sormak gerekiyor: Timeless'ın Lucy ve Wyatt'ı arasındaki ilişki arkadaşlığın ötesinde bir boyuta geçti mi?

Dizinin yürütücü yapımcısı Eric Kripke, TVLine ile yaptığı röportajda bu soruya "Kısa cevap; hayır" yanıtını veriyor:

"Uzun cevap ise, aralarında bir tür elektriklenme var. Geçtiğimiz ay ekranlara gelen ve Bonnie & Clyde karakterlerinin hikayeye dahil olduğu bölümde gerçekleşen ilk öpüşme sanırım her ikisi için de daha önceden bilinçaltlarında olan bir şeyleri uyandırdı."

Bu uyanışa rağmen, Lucy ve Wyatt dizinin 16 Ocak'ta ekranlara döneceği bölümünde böylesine bir yakınlaşmayla karşımızda olmayacak. Bu konuyla ilgili konuşmaya devam eden Kripke "Yakın bir zamanda tekrar yakınlaşıp öpüşebileceklerini düşünmüyorum. Onların ilişkilerinin başka bir rengi ve içyüzü var" ifadelerini kullanıyor.

NBC'nin zaman yolculuğu temalı draması şimdilik üçlü üzerinde yoğunlaşmayı tercih ediyor: Birlikte zaman yolculuğuna çıkan Lucy, Wyatt ve Rufus arasındaki ilişki.

17-01/16/timeless-2.jpeg

Kripke sözlerini şöyle noktalıyor:

"Kısa vadede en çok odaklandığımız şey; bu üç karakterin gerçekten bir aile haline geldiği fikri. Gerçekten birbirleri için savaşmaları ve birbirlerini korumaları. Ve aralarındaki bağlar da çok güçlü şekilde büyümeye devam ediyor."

Goran Visnjic, Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey ve Claudia Doumit gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Timeless, sezonu 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.28 reyting oranı ve 5.428 izleyici ortalamaları ile sürdürüyor.

Eric Kripke ve Shawn Ryan ikilisinin yaratıcısı olduğu dizi, sezonun 11. bölümü "The World's Columbian Exposition" ile 16 Ocak Pazartesi akşamı NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'Timeless' 1. sezon 16. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin