Gus Fring Better Call Saul ile geri dönüyor

Breaking Bad'in kötü karakteri Gus Fring, Better Call Saul'un 3. sezonunda ekranlara dönecek!

Berfu Özlen
16 Ocak 2017 - 11:25
Yeni Bölüm

Yayıncı kuruluş AMC'nin Cumartesi günü yaptığı açıklamaya göre, Giancarlo Esposito, Breaking Bad'deki Gus Fring karakteri ile Better Call Saul ekibine katılıyor.Esposito ayrıca dizinin 3. sezon turnesi basın toplantısına, kadronun diğer oyuncuları Bob Odenkirk ve Jonathan Banks ile beraber katıldı.

Esposito, Breaking Bad'in 3. sezonunda Walter White'ın en büyük düşmanlarından olan bir meth satıcısı rolü ile, 2012 yılında Emmy adaylığı kazanmıştı.Her ne kadar 4. sezondaki korkunç patlamada ölse de, Better Call Saul, Breaking Bad'in öncül dizisi olduğu için Fring'i tekrar izleyebilme şansımız olacak.

İpuçları verilmişti

Karakterin sahip olduğu Los Pollos Hermanos isimli fast-food restoranının reklamı teaser olarak yayınlanarak, Fring'in diziye katılışının sinyalleri verilmişti. Cumartesi günü yapılan basın toplantısında ise Esposito elinde bir kutu kızarmış tavuk ile salona girip, gazetecilere dağıtmaya başladığında herkes ne olup bittiğini anlayıverdi.

Better Call Saul'da nasıl bir Gus Fring olacak?

Esposito, basın toplantısında "Breaking Bad'deki Fring'e göre daha toy bir karakter göreceğiz. Henüz yolunu bulamamış, daha gelişememiş bir Fring düşünün. Ama benim için özellikle Fring'in bu gelişimini izlemek çok güzel olacak. Çünkü Gus'ın ilgi çekici bir hikayesi var bence." dedi.

Yeni sezon tanıtımında geçen "Mike, hemen hemen her şeyi bildiğini iddia eden gizemli bir iş adamını arıyor" cümlesi bize ünlü tavukçumuzu çağırıştırdı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Dizinin 3. sezonu 10 Nisan'da başlayacak. Haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin