15 Ocak 2017 Pazar reyting sonuçları

Hayat Bazen Tatlıdır mı, O Hayat Benim mi, Bodrum Masalı mı, Seviyor Sevmiyor mu, Baba Candır mı, O Ses Türkiye mi? Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
16 Ocak 2017 - 13:10
Reyting

Hayat Bazen Tatlıdır mı, O Hayat Benim mi, Bodrum Masalı mı, Seviyor Sevmiyor mu, Baba Candır mı, O Ses Türkiye mi?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'HAYAT BAZEN TATLIDIR' BİR KEZ DAHA ZİRVEDE!

Show Ana Haber'in genel kategoride ilk sırada yer aldığı günün dizi yarışında Hayat Bazen Tatlıdır zirvede yer aldı. Tüm kişilerde ikinci sırada yer alan dizi, bu hafta da O Hayat Benim'i geçmeyi başardı.

Bodrum Masalı birkaç sıra yükselerek 6. ve Baba Candır 15. sırada yer alırken; atv'nin Seviyor Sevmiyor'u ise 17. sırada günü tamamladı.

17-01/16/pazar-gunu-reytingleri.jpg

AB KATEGORİSİNDE ZİRVE YARIŞI

O Ses Türkiye'nin liderliğindeki AB kategorisinde Bodrum Masalı daha başarılı olduğu kategoride günün en çok izlenen dizisi olurken; yükselişteki Baba Candır, Hayat Bazen Tatlıdır, Seviyor Sevmiyor ve O Hayat Benim sırasıyla bu dizinin takipçileri oldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Seviyor Sevmiyor' 26. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin