The Night Of 2. sezon müjdesi yolda gibi!

HBO'nun geçtiğimiz seneye damga vuran yapımlarından The Night Of'un ikinci sezonunun olup olmayacağı konusunda yeni açıklamalar var.

HBO ve BBC Worldwide ortak yapımcılığında hazırlanan "The Night Of" kuşkusuz 2016 senesinin en iyi dizilerinden birisiydi. Geçtiğimiz yılın en iyilerini seçtiğimiz en iyi 20 dizi arasına da girmişti

New York'ta gerçekleşen bir cinayet davasının karmaşık hikayesini ekranlara yansıtan dizi, sekiz bölümlük ilk sezonuyla hikayesini tamamlamıştı. Dizinin hayranları aylardır ikinci sezonla ilgili bir haber bekliyor. Peki, The Night Of'un ikinci sezonu olacak mı?

"THE NIGHT OF" 2. SEZON İÇİN UMUTLANDIRAN AÇIKLAMALAR

Öyle görünüyor ki, The Night Of henüz paydos etmiş değil!

HBO Programlama Sorumlusu Casey Bloys yaptığı açıklamada; dizinin yaratıcıları Richard Price ve Steven Zaillian'ın olası bir ikinci sezonun nasıl görüneceği konusunda fikir alışverişine devam ettiğini ve bu konuda oldukça iyimser hissettiğini belirtirken şu ifadeyi kullandı:

"Bir şeyler hakkında heyecan duymaya başladıklarında bize gelecekler..."

OLASI 2. SEZON DETAYLARI

Muhtemel ikinci sezonun, ilk sezon ile aynı dünyada geçeceği; bu nedenle American Crime tarzı tamamen bir yenilenme beklenmemesi gerektiği belirtiliyor.

17-01/16/the-night-of-1-sezon.jpg

"Aniden Chicago ya da başka bir şehire taşınacağımızı düşünmüyorum" diyen Bloys, olası ikinci sezonun oyuncu kadrosunda ilk sezondan bazı isimleri görebileceğimizi de müjdeliyor. Bloys, oyuncu kadrosu ile ilgili şimdilik ser verip sır vermiyor.

İlk sezonunda Riz Ahmed, John Turturro, Afton Williamson, Amara Karan, Ashley Thomas, Ben Shenkman, Bill Camp, Chip Zien, Glenn Fleshler ve Glenne Headly gibi isimleri izlediğimiz The Night Of, yaz döneminde izleyicilerle buluşmuştu.

Gelen haberler, yapılan açıklamalar dizinin ikinci sezonu için bizleri iyice umutlandırmış durumda.

The Night Of'un ikinci sezonunu bekleyenlerden misiniz? Hangi oyuncuları yeni sezonda da görmek isterdiniz?

'The Night Of' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin