iBOY'un fragmanı görücüye çıktı!

Netflix'in yeni bilim-kurgu dizisi iBOY'un ilk fragmanı yayınlandı.

Berfu Özlen
16 Ocak 2017 - 17:10
Yeni Bölüm

Baş rollerinde Maisie Williams ve Bill Miner'ın oynadığı yeni bilim-kurgu, süper kahraman dizisi iBOY'un ilk fragmanı yayınlandı.

Game of Thrones yıldızı Maisie Williams, Harry Potter'dan tanıdığımız Miranda Richardson ve kötü karakter olarak Penny Dreadful'un Rory Kinnear'ı gibi yıldızların rol aldığı dizinin baş rol oyuncusu Bill Milner'ı X-Men: First Class filminden hatırlıyoruz.

Dizinin konusu

iBOY, Tom isimli normal bir gencin mahalledeki çetelerce uğradığı saldırıdan sonra, kırılan akıllı telefonun parçalarının kafatasına saplanması ile kazandığı güçleri konu alıyor. Tom, komadan uyandığında hayatına normal bir şekilde devam edemeyeceğini, çünkü artık bir dizi süper güce sahip olduğunu fark eder. Bu yeni güçlerle, aynı zamanda en yakın arkadaşı Lucy'e de saldırmış olan çeteden intikam alacaktır.

Dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin