Timuçin Esen yeni dizisi Gülperi ile ekranlarda olacak!

Başarılı oyuncu Timuçin Esen gelecek sezon yeni dizisi ile izleyici karşısına çıkacak!

Nurşah
09 Temmuz 2018 - 11:30
Magazin

Son olarak 2016 senesinde yayınlanan Bodrum Masalı adlı dizi ile ekranlarda gördüğümüz sevilen oyuncunun yeni projesi belli oldu. Timuçin Esen yeni dizisi Gülperi ile önümüzdeki sezonda izleyici karşısına çıkacak!

18-07/09/gulperi-timucin-esen.jpg

Nurgül Yeşilçay'ın partneri Timuçin Esen oldu!

Önümüzdeki dizi sezonunda Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşturulması planlanan dizinin ilk duyurulan ismi sevdiğimiz oyuncu Nurgül Yeşilçay olmuştu. Başarılı oyuncuya dizi boyunca Timuçin Esen eşlik edecek.

18-07/09/timucin-esen-yeni-dizi.jpg

Son olarak Bodrum Masalı adlı dizide Faryalı karakterini canlandıran Timuçin Esen yeni dizisi Gülperi ile ekranlara geri dönüyor. 44 yaşındaki başarılı oyuncunun kadrosuna dahil olduğu Gülperi dizisinin çekimlerine ise çok kısa bir sürede başlanacak... Merakla beklenen dizinin Ekim ayında izleyici karşısına çıkması planlanıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin