Elimi Bırakma ne zaman başlıyor?

TRT 1 ekranlarının merakla beklenen dizisi Elimi Bırakma ne zaman başlıyor?

Nurşah
09 Temmuz 2018 - 12:00
Gündem

Başrollerinde genç oyuncular Alina Boz ile Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile tanıdığımız Alp Navruz'un yer aldığı merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Elimi Bırakma ne zaman başlıyor? Merak edilenler haberimizde!

18-07/09/elimi-birakma-ne-zaman.jpg

Elimi Bırakma ne zaman başlıyor?

 TRT 1 ekranlarının merakla beklenen dizisinin yayın tarihi büyük bir merakla bekleniyor. Alina Boz'u Azra, Alp Navruz'u ise Cenk karakteri ile başrolde izleyeceğimiz Elimi Bırakma dizisinin Temmuz ayında yayınlanmaya başlanacağı söyleniyordu...

18-07/09/elimi-birakma-1-bolum-ne-zaman.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, modern bir Külkedisi masalı olarak izleyici karşısına çıkacak olan Elimi Bırakma 22 Temmuz Pazar günü saat 20.00'de ekranlarda olacak... Aile değerleri temasını duygulu bir şekilde TRT 1 izleyicilerine aktaracak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise son olarak Cennet'in Gözyaşları adlı dizinin yapım ekibinde yer alan Sadullah Celen yer alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin