Titans 1. sezon ne zaman başlıyor?

DC Universe online yayın platformunda izleyiciyle buluşacak Titans dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2018 - 14:46
Kültür Sanat

DC Comics hayranları, takvimlerinizi işaretlemeye hazır mısınız?

DC Comics'in dijital yayın platformu DC Universe'in Batman Günü olarak bilinen 15 Eylül'de yayın hayatına başlayacağının açıklanmasıyla birlikte platformun merakla beklenen dizisi "Titans"ın prömiyer tarihi de duyuruldu.

TITANS DİZİSİ EKİM AYINDA BAŞLIYOR!

Buna göre dizi, 12 Ekim Cuma günü ilk bölümüyle görücüye çıkacak.

18-08/31/robin-foto-1535715466.jpg

BÖLÜMLER TOPLU OLARAK GELMEYECEK!

Titans'ın ilk sezonu 12 bölümden oluşurken, bölümler haftalık olarak izleyiciyle buluşacak.

TITANS DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), Geoff Johns, Greg Berlanti (Arrow), Sarah Schecter ve Warner Bros TV'nin arkasında olduğu dizinin hikayesi DC evreninin her bir köşesinden toplanan ve yakın zamanda süper kahramanlar olarak göreceğimiz genç bir gruba odaklanırken; Dick Grayson/Robin'in (Brenton Thwaites) başını çekeceği Starfire, Raven, Beast Boy gibi karakterlerden oluşan takımın heyecan verici ve bol aksiyonlu kahramanlık hikayelerini izleyeceğiz.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Lindsey Gort (Amy Rohrbach), Anna Diop (Starfire), Ryan Potter (Beast Boy), Alan Ritchson (Hawk), Minka Kelly (Dove) ve Teagan Croft (Raven) gibi isimler rol alıyor.

"Titans" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin