TNT'nin Shakespeare temalı yeni dizisi Will'den uzun fragman yayınlandı

TNT'nin ünlü İngiliz şair ve oyun yazarı William Shakespeare'in fırtınalı yaşamını konu edinecek yeni dönem draması "Will" için yeni bir fragman yayınlandı.

Volkan Küçükel
13 Haziran 2017 - 16:09
Gündem

"O, iki dünya, iki yazgı ve iki kadın arasında kalmış bir kahramandı..."

WILL DİZİSİNDEN YENİ GÖRÜNTÜLER

Kablolu televizyon kanallarından TNT'nin ünlü İngiliz şair ve oyun yazarı William Shakespeare'in fırtınalı yaşamını konu edinecek yeni dönem draması "Will" için yeni bir fragman yayınlandı. Fragman "Kalem gerçekten kılıçtan keskin mi?" sorusunun cevabını arıyor.

WILL OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

İlk ciddi oyunculuk deneyimini yaşayacak olan genç oyuncu Laurie Davidson'ın genç Shakespeare olarak karşımızda olacağı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ewen Bremner, Olivia DeJonge (The Visit), Colm Meaney (Hell on Wheels), Mattias Inwood (The Shannara Chronicles), Jamie Campbell Bower (Harry Potter and the Deathly Hollows, Part I), William Houston (Sherlock Holmes), Lukas Rolfe (Fury), Max Bennett ve Jasmin Savoy Brown (Stitchers) gibi isimler rol alıyor.

17-06/13/will-tnt.jpg

Craig Pearce'in yaratıcısı olduğu Will, cesur ve modern bir drama olarak nitelendiriliyor. Dizinin hikayesinde oyun yazarı olma hayaliyle Londra'ya taşınan Shakespeare'nin şehbet dolu cazibesi ve pervasız yönü de izleyicilere yansıtılacak.

Pearce ile birlikte Alison Owen, Debra Hayward, Vince Gerardis, Howard Braunstein, Louise Rosager ve pilot bölüm yönetmenliğini üstlenen Shekhar Kapur projenin yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

WILL 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Will, 10 Temmuz Pazartesi akşamı TNT ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"Will" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin