TNT'nin yenisi Claws dizisine Jimmy Jean-Louis katıldı

Niecy Nash'in rol aldığı Claws'ın oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim Jimmy Jean-Louis oldu.

Volkan Küçükel
06 Haziran 2017 - 14:19
Gündem

Kablolu televizyon kanallarından TNT'nin bu ay içinde prömiyerini gerçekleştirecek dizisi "Claws"tan bir oyuncu kadrosu haberi daha geldi.

Niecy Nash'in rol aldığı dizinin oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim Jimmy Jean-Louis (Heroes Reborn) oldu.

"CLAWS" KONUSU

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Desperate Housewives tarzında bir yapım olarak nitelendirilen ve Güney Florida'da bir manikür pedikür salonunda çalışan beş kadının başından geçenlere odaklanan hikayeye sahip dizide Jean-Louis'i, Niecy Nash'in (Reno 911) canlandırdığı salon sahibi Desna ile duygusal bir yakınlaşma içindeki Dr. Gregory Ruval karakteriyle göreceğiz.

17-06/06/jimmy-jean-louis.jpg

JEAN-LOUIS'İN KARİYERİ

NBC'nin kült dizilerinden Heroes'ta hayat verdiği The Haitian karakteriyle hatırlayacağımız 49 yaşındaki Jean-Louis, 2015 senesinde ekranlara geri dönen Heroes Reborn'da rolünü tekrarlamıştı. Oyuncu ayrıca Extant (Pierre Lyon) ve Arrow gibi dizilerde tekrar eden rollerle yer aldı.

CLAWS OYUNCU KADROSU

Senaryosu Eliot Laurence (The Big Gay Sketch Show, Welcome to Me) tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Nicole Kassell'ın üstlendiği Claws'ın oyuncu kadrosunda Niecy Nash, Carrie Preston, Harold Perrineau, Jenn Lyon, Judy Reyes, Jack Kesy, Karrueche Tran, Kevin Rankin ve Jason Antoon gibi isimler yer alıyor.

17-06/06/claws-dizi.jpg

Showrunner Janine Sherman Barrois ile birlikte Rashida Jones ve Will McCormack ikilisi dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

CLAWS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TNT Orijinal Programlama sorumlusu Sarah Aubrey'in "Kamera önünde ve arkasında inanılmaz yetenekli bireyler tarafından hayata geçirilen ve harika bir hikaye anlatımı içeren bir dizi" olarak nitelendirdiği Claws'ın 10 bölümden oluşacak ilk sezonu 11 Haziran Pazar akşamı TNT ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"Claws" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin