TOD'un yeni dizisi "Zamanın Kapıları"ndan ilk tanıtım yayınlandı!

'Her tohum kendi toprağına çekilir' sözüyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'li TOD'un yeni dizisi Zamanın Kapıları'ndan merakla beklenen ilk tanıtım yayınlandı. TOD'un yeni dizisi ne zaman yayınlanacak? Zamanın Kapıları konusu ne? Zamanın Kapıları'nda kimler oynuyor? Zamanın Kapıları uyarlama mı? Zamanın Kapıları ne zaman yayınlanacak? Birkan Sokullu kimdir? Esra Bilgiç kimdir?

Berfin Sengil
13 Mayıs 2024 - 12:08
Kültür Sanat

Çok yakında dijital platform TOD’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu, senaryosunu Büşra Cebe’nin kaleme aldığı, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken TOD ORIGINALS dizisi “Zamanın Kapıları”nın ilk tanıtımı yayınlandı.

Heyecan verici hikayesiyle, izleyicileri soluksuz bir serüvene davet eden ilk tanıtımdan yayınlanan sahneler ve dizinin çarpıcı atmosferi sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

Her bölüm izleyiciye merak unsuru yüksek bir hikaye sunacak dizinin kadrosunda Birkan Sokullu, Esra Bilgiç, Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran, Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı, Elçin Zehra İrem gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Tam bir bilgisayar dehası olan Sinan (Birkan Sokullu)'ın sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiye'nin en büyük iş adamlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı, Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır. Ortaya dökülen sırlarla, Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir.

Ayşe Övür’ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı kitabından uyarlanan, Türkiye’nin yanısıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de eş zamanlı yayınlanacak olan TOD ORIGINALS yapımı “Zamanın Kapıları" yakında TOD’da.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin