Tolga Sarıtaş yeni dizisi Ferhat ile Şirin'de Cansu Dere ile oynayacak!

Fox ekranlarının yeni sezon dizilerinden Ferhat ile Şirin'in hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
23 Eylül 2019 - 12:27
Yeni Bölüm

Söz dizisinde canlandırdığı Üsteğmen Yavuz Karasu karakteri ile dünyaca ünlü bir oyuncu haline gelen Tolga Sarıtaş'ın başrolde karşımıza çıkacağı Fox'un yeni dizi projesi Ferhat ile Şirin'in hazırlıkları devam ediyor. 

19-09/23/tolga-saritas.jpg

Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğuna oturacağı O3 Medya imzalı dizinin kadrosunda Tolga Sarıtaş'ın haricinde: Leyla Tanlar'ın da yer alacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Cansu Dere de Ferhat ile Şirin dizisinde!

19-09/23/cansu-dere-kimdir.jpg

Tolga Sarıtaş'ın Ferhat karakterini canlandıracağı dram türündeki dizide rol alacak bazı isimler de belli oldu. Işıl Yücesoy, Yıldıray Şahinler ve Cansu Dere'nin dahil olduğu dizi, oyuncuların fanları tarafından merakla bekleniyor. Birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren dizinin castı tamamlanır tamamlanmaz da çelimlerin başlaması planlanıyor.. 

19-09/23/l-yucesoy.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin