Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi Ferhat ile Şirin'in afişi paylaşıldı!

Merakla beklenen yeni dizi Ferhat ile Şirin'den afiş yayınlandı.

Merve Mutlu
18 Kasım 2019 - 13:24
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ferhat karakteri ile Tolga Sarıtaş'ın, Şirin karakteri ile Leyla Tanlar'ın ve Banu rolüyle de uzun süredir ekranlarda olmayan Cansu Dere'nin yer aldığı yeni dizi Ferhat ile Şirin'in afişi nihayet izleyicilerle paylaşıldı. 

19-11/18/ferhhat-ile-sirin-afisi-1574072843.png

Cuma akşamları yayınlanmasına karar verilen yeni dizi, Fox ekranlarında izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Uçer, Durukan Çelikkaya, Melisa Değer gibi başarılı isimleri de kadrosunda bir araya getiren dizi 22 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'da ilk bölümüule ekranlarda olacak. 

O3 Medya ile Artistanbul Medya’nın ortak yapımı olan dizi Savaş Korkmaz'ın hazırladığı senaryosu ve Mehmet Ada Öztekin yönetmenliğinde izleyici ile tanışacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin