Tolgahan Sayışman oyunculuğa ara veriyor!

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Tolgahan Sayışman hayranlarını üzecek bir haber geldi! Başarılı isim kısa bir süreliğine dizilerde rol almayacak!

Nurşah
16 Ocak 2019 - 17:19
Magazin

Son olarak Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Tolgahan Sayışman'dan beklenmedik bir karar geldi! Eşi Almeda Abazi ile bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan başarılı oyuncu kısa bir süreliğine dizilerde rol almayacağını açıkladı!

19-01/16/tolgahan-sayisman-ara.Jpeg 

Tolgahan Sayışman hayranlarını üzecek haber!

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Tolgahan Sayışman bu sezon sonuna kadar dizilerde boy göstermeyecek... Bu kararı eşi Almeda Abazi ve oğulları Efehan için aldığı söylenen Tolgahan Sayışman, sezon sonuna kadar sadece ufak çaplı reklam filmleri ile ekranlarda olacak...

19-01/16/tolgahan-sayisman-almeda-abazi-bebek.jpg

Tolgahan Sayışman son olarak Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Bir Umut Yeter ve Siyah İnci dizilerinde rol almıştı. Son iki dizisi de istenilen reyting başarısını sağlayamadığı için final yaparak ekranlara veda etmişti...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin