Barış Arduç'un yeni dizisi Kuzgun'un oyuncu kadrosu genişliyor!

Star Tv ekranlarında izleyici karşısında olması planlanan Barış Arduç ve Burcu Biricik'in yeni dizisi Kuzgun oyuncu kadrosuna başarılı isim Hatice Aslan da katıldı!

Nurşah
17 Ocak 2019 - 10:05
Gündem

Sevilen oyuncular Barış Arduç ve Burcu Biricik'i bir araya getiren Kuzgun dizisinin oyuncu kadrosu giderek genişliyor. Şimdiden büyük bir merakla beklenen diziye başarılı oyuncu Hatice Aslan da katıldı!

 19-01/17/hatice-aslan-kuzgun.jpg

Kuzgun dizisi oyuncuları belli oluyor!

Kiralık Aşk'ın yakışıklı oyuncusu Barış Arduç'un merakla beklenen yeni dizisi Kuzgun'un oyuncu kadrosuna usta oyuncu Levent Ülgen dahil olmuştu. İkili, Kiralık Aşk dizisinde de birlikte rol almıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre diziye yeni isimler de dahil oldu. 

19-01/17/ahsen-eroglu-kuzgun.jpg

Bugünün Saraylısı, Adı: Zehra, Bir Deli Rüzgar dizilerinde rol alan Hatice Aslan Kuzgun dizisinde Barış Arduç'un annesi Meryem karakteri ile izleyici karşısında olacak. Kuzgun'un kardeşleri rolünde ise Ahsen Eroğlu ve Caner Şahin'i izleyeceğiz... Dizideki kilit rollerden birisi olan Derviş'e ise usta isim Settar Tanrıöğen hayat verecek!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin