Muhteşem İkili yeni bölümü ile 22 Ocak Salı akşamı ekranlarda! 10. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisinin yayın günü değişti! Muhteşem İkili yeni bölümü ile salı akşamı izleyici karşısında olacak...

Nurşah
17 Ocak 2019 - 10:42
Yeni Bölüm

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in yer aldığı Kanal D ekranlarının sevilen polisiye dizisinde yayın günü değişikliğine gidildi! Muhteşem İkili 10. bölümü ile 22 Ocak Salı akşamı izleyici karşısında olacak!

Muhteşem İkili yeni bölümü ile yeni yayın gününde!

Sezon başında izleyici karşısına çıkan dizi perşembe günlerinde Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova, Avlu gibi sevilen dizilerle reyting yarışına katılıyordu... Özel televizyon kanallarının verdiği üç haftalık zorunlu aranın ardından Muhteşem İkili dizisinde gün değişikliğine gidildi!

19-01/17/muhtesem-ikili-10-bolum.jpg

10. bölüm fragmanı yayınlanan Muhteşem İkili yeni bölümleri ile bundan sonra salı akşamları Kanal D ekranlarında olacak! MKC'nin sağlık sorunları ile dikkatleri üzerine çektiği fragmanın ardından izleyiciler yeni bölümü de büyük bir merakla beklemeye başladı. Yeni bölüm 22 Ocak akşamı ekranlarda olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin