Kadın dizisi oyuncuları Köklerinde İyilik Var diyor!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kadın'ın oyuncuları Köklerinde İyilik Var kampanyasına destek veriyor!

Nurşah
17 Ocak 2019 - 11:14
Gündem

Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Seray Kaya, Feyyaz Duman ve Bennu Yıldırımlar gibi sevilen ve başarılı oyuncuların yer aldığı sevilen dram dizisi Kadın oyuncuları Köklerinde İyilik Var diyerek bu güzel organizasyonun bir parçası oldular!

19-01/17/kadin-dizisi-koklerinde-iyilik-var.jpg

Kadın dizisinden anlamlı proje: Köklerinde İyilik Var!

Türkiye'de binlerce hasta halihazırda kan ve kök hücre bağışı bekliyor... Kadın dizisinde de Bahar karakterinin uzun ve zorlu bir hastalıkla mücadele ettiğini dizinin takipçileri çok yakından biliyorlar. Dizinin hikayesinden yola çıkılarak Fox Tv tarafından Kızılay ile birlikte oldukça anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi: Köklerinde İyilik Var!

19-01/17/kadin-dizi-koklerinde-iyilik-var-proje.jpg

Kan ve kök hücre nakli bekleyen binlerce hastamız için, Kadın dizisi sosyal medya üzerinden tanıtımını yaptıkları proje ile dikkatleri bu konuya çekmeye ve sosyal sorumluluk bilinci oluşturmaya çalıştı.. Bugün saat 11'de Kadın dizisinin sevilen ve başarılı oyuncuları Eminönü'de bulunan Kızılay Bağış Noktası'nda buluşarak bu anlamlı projeyi hayata geçirdiler...

Dizide Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinçci Instagram hesabı üzerinden geçtiğimiz günlerde bir paylaşımda bulunmuş ve ilik bağışçısı olmak üzere ilk adımı attığını takipçilerine duyurmuştu... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin