Merve Mutlu
16 Mart 2021 - 18:20
Kültür Sanat

Ocak 2020'de resmi olarak duyurulan ve Amazon Prime'da yayınlanacak olan Yüzüklerin Efendisi dizi uyarlamasında hareketlilik yaşanıyor.  J.D. Payne ve Patrick McKay tarafından hazırlanan ve kadrosunda: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman, Joseph Mawle, Markella Kavenagh, Ema Horvath gibi isimlerin yer aldığı projeye bir isim veda edecek.

21-03/16/tom.png

Dünyanın kaderini değişterecek olan yüzükten kurtulmak için verilen mücadeleyi konu eden yapımın dizi versiyonunun ilk bölüm çekimleri belirlenen kadro ile tamamlandı. Dizinin kadrosunda yer alan Tom Budge, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla kreatif sebeplerden dolayı projeden ayrıldığını açıkladı. Amazon, Budge'ın canlandırdığı karakterin farklı bir yönde ilerlemesine karar verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin