TRT 1 tabii kuşağında iki yeni dizi: “Eyvah Ramazan Bey” ve “Aşkımız Yeter”

TRT 1’de yayınlanan tabii kuşağında bu hafta iki tabii orijinal dizisi ekranlara gelecek. Eyvah Ramazan Bey’de Emirzade Köşkü’nde yaşayan ve kendilerine asilzade hikayesi uyduran Yılmaz ailesi, köşkün esas sahibi olan Ramazan Bey köşke dönünce yalanlarının ortaya çıkmasından endişe duyar. Aşkımız Yeter dizisinde ise 3 senelik evli bir çift olan Ecem ve Cenk, zaman zaman tartışmalar, yanlış anlaşılmalar veya küslükler yaşasa da aşkları sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başarır. Bu iki dizinin diğer bölümleri www.tabii.com adresi veya tabii uygulaması üzerinden izlenebiliyor.

Volkan Usta
11 Eylül 2023 - 11:05
Kültür Sanat

Kısa sürede 2 milyon üyeyi aşma başarısı gösteren TRT uluslararası dijital yayın platformu tabii’nin orijinal yapımları TRT 1 ekranlarına gelmeye devam ediyor… Bu hafta heyecan dolu ve sürükleyici iki orijinal dizi ilk bölümleriyle TRT 1 izleyicileriyle buluşacak.

3 senelik evli bir çift olan Ecem ve Cenk’in hikayesi Aşkımız Yeter 11 Eylül Pazartesi akşamı saat 22.25’te; Emirzade Köşkü’nde yaşayan ve kendilerine asilzade hikayesi uyduran Yılmaz ailesinin hikayesinin anlatıldığı Eyvah Ramazan Bey ise saat 23.15’te ardı ardına tabii kuşağında olacak. Dizilerin diğer bölümleri ise www.tabii.com adresi veya tabii uygulaması üzerinden izlenebiliyor.

Eyvah Ramazan Bey

Altan Erkekli, Murat Akkoyunlu, Mehtap Bayri, Bengi İdil Uras, Anıl Çelik, Suat Sungur ve Nükhet Duru’nun rol aldığı Eyvah Ramazan Bey’de, Yılmaz Ailesi başlangıçta emanetçileri oldukları Emirzade Köşkü’ne yavaş yavaş yerleşmiştir. Havva yerleştiği köşk ile birlikte kendisine bir asilzade hikayesi uydurmuş, Adem ise Havva’nın tüm yalanlarına göz yummuştur. Evin çevreci kızı Ayşe Su, doğa bilincini artırmak isterken, kardeşi Berkecan sosyal medyada şöhret olma peşindedir. Adem’in bekar kardeşi Dürdane mistik bir yaşam tarzını benimsemiştir. Tek gayesi ise enerjiyi dengelemektir. Havva’nın üç kağıtçı kardeşi Cengiz ise türlü dolaplar çevirerek köşkün bütün imkanlarını paraya çevirmeye çalışmaktadır. Evin en küçük kızı Pelin’in tek eğlencesi, hayali arkadaşıdır.Yılmaz Ailesi’nin düzenleri, hiç beklemedikleri bir anda, köşkün esas sahibi olan Ramazan Bey’in gelmesiyle altüst olur. Yurt dışında yaşayan ve yıllardır Türkiye’ye hiç gelmemiş olan Ramazan Bey, kendisinin ve köşkün tek varisi olan torunu Taceddin’i de yanına alarak mükemmel bir Ramazan ayı geçirmek üzere ülkesine döner. Köşkü kaybetme korkusuyla harekete geçen Yılmaz Ailesi, yalanları ortaya dökülmeden ve meraklı komşu Münevver’e açık vermeden Ramazan Bey ve Taceddin’e güzel bir Ramazan yaşatarak onları göndermeyi planlar. Tüm bunların yanında köşk ahalisi Pelin’in hayali arkadaşının, Ramazan Bey’in dedesi İbrahim Refik Bey’in hayaleti olduğundan habersizdir. Yeşilçam sevdalısı Taceddin ise sonunda aradığı aşkı Dürdane’de bulmuştur.

23-09/10/erb_h_tur.png

Aşkımız Yeter

İbrahim Ümit Kantarcılar, Berna Koraltürk, Aras Şenol, Nursena Yılmaz ve Selda Özbek’in rol aldığı Aşkımız Yeter’de 3 senelik evli bir çift olan Ecem ve Cenk’in hikayesi anlatılıyor. Evliliğin cicim zamanları geride kalmış, her evlilikte yaşanan temel çatışmalar kendini göstermeye başlamıştır. Fikir ayrılıkları zaman zaman tartışmalara, küslüklere sebep olmaktadır. Ama her gecenin bir sabahı olduğu gibi böyle ufak tefek dertlerin de bir dermanı vardır. O da birbirlerine duydukları sevgidir. Bu sevgiyle her tatsızlığın üstesinden gelirler. Bu yolculuklarında onları yalnız bırakmayan arkadaşlarının evliliklerine katkısı büyüktür. 

tabii, Türkiye’de tabii uygulaması veya www.tabii.com üzerinden ücretsiz olarak izlenebiliyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin