TRT dizilerine ara verecek mi? Yeni yılda hangi diziler ekranda olmayacak?

TRT1 yeni yılda iddialı dizilerini ekrana getirmeye devam ederken yılbaşı için özel bir yayın akışına yer vermeyecek gibi gözüküyor. Peki TRT yılbaşında dizilerine ara verecek mi? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? Alparslan: Büyük Selçuklu bu hafta ekrana gelecek mi? Yürek Çıkmazı 9. bölümüyle yayında olacak mı?

Volkan Usta
29 Aralık 2022 - 12:40
Kültür Sanat

2022 yılının iddialı projelerini bünyesinde bulunduran TRT yeni yıl içinde istikrarını devam ettirecek gibi gözüküyor. Peki yılbaşı için TRT özelr bir akış hazırladı mı? İşte detaylar!

Yeni yılda da iddialı dizilerle ekranda olacak olan TRT her yıl reklam fiyatları belirlendiği ve reklam gelirleri açısından yılbaşının ilk ve ikinci haftası verilen tatil arasında dizi yayınlayıp yayınlamayacağı merak ediliyordu.

22-12/29/cns_8519_rt.jpg

Teşkilat, Alparslan: Büyük Sekçuklu ve Yürek Çıkmazı gibi iddialı projeleri ekrana getiren TRT’nin yılbaşı arası vermeyeceği ve tüm dizilerini yayınlayacağı belirtildi. Bu pazar da Teşkilat’ın yeni bölümünün ekrana gelmeyeceği tahmin edilirken, kanal yönetiminin dizi için henüz kesin bir karar almadığı öğrenildi.

(Birsen Altuntaş)

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin