TRT'nin yeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul'dan hızlı başlangıç!

TRT'nin yeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul' birinci bölümüyle tam not aldı!

resim yok
11 Aralık 2014 - 13:24
Yeni Bölüm

TRT'nin yeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul' birinci bölümüyle tam not aldı!

'Diriliş Ertuğrul' zirvede başladı!


Dün akşam ilk bölümüyle TRT1'de izleyicileriyle buluşan 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, izleyicilerinden tam not aldı.

 

GÜNE DAMGA VURDU

'Diriliş Ertuğrul' reyting listesini alt üst ederken sosyal medyada da #Diriliş hashtagiyle hem dünya hem Türkiye gündeminde 1 numara oldu.

 

BİRLİKTE İZLEDİLER

'Diriliş Ertuğrul' dizisi oyuncuları ve ekibi dün akşam TRT1'de yayınlanan ilk bölümü hep birlikte izledi. TRT1 yönetiminin de hazır bulunduğu gecede heyecan doruktaydı.

İlk bölümün ardından hep beraber hatıra fotoğrafı çektiren oyuncular ve ekip aylardır yaptıkları çalışmanın karşılığını almanın sevincini yaşadı.

 

İLK BÖLÜMÜYLE REYTİNGLERE DAMGA VURDU

'Diriliş Ertuğrul' yayınlanan ilk bölümüyle ratinglerde AB kategorisinde 8.42 rating ve 20.68 share ile 1. olurken; totalde de 5.54 rating ve 12.96 share ile 3. oldu.[reklam]

SOSYAL MEDYA ÖLÇÜMLERİNDE DE ZİRVEDE

Sosyal medyada da günün en çok konuşulan konusu olan 'Diriliş Ertuğrul' dizisi dün gece uzun süre dünya ve Türkiye gündeminde birinci sıradaydı.

 


Sosyal medyada diziyle ilgili yapılan yorumlar, izleyicinin diziye tam puan verdiğini gösterdi. Somera tarafından yapılan sosyal medya ölçümlerinde de 'Diriliş Ertuğrul' zirvede yer aldı.

 

DİZİ İÇİN CİDDİ HAZIRLIK YAPILDI

'Diriliş Ertuğrul' dizisinde Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan canlandırırken, Esra Bilgiç de Halime Hatun rolüyle ona eşlik ediyor. Dizide ayrıca Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi güçlü isimler yer alıyor.

 

30 ana oyuncunun yer alığı dizide yan cast ve yardımcı oyuncu olarak 1.000 üzerinde oyuncu yer alıyor.

 

 

'DİRİLİŞ ERTUĞRUL' İÇİN SOSYAL MEDYA YORUMLARI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin