TRT'nin yeni dizisi Halka'nın ilk bölüm çekimleri tamamlandı!

TRT ekranları için ES Film tarafından hazırlanan yeni polisiye dizi Halka'nın ilk bölüm çekimlerinin bitiş müjdesini, yönetmen Yusuf Esenkal verdi. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
19 Aralık 2018 - 16:51
Magazin

Es Film tarafından hazırlanan, kadrosunda Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Nazan Kesal, Burak Sergen, Ahmet Mümtaz Taylan ve Hazal Subaşı gibi isimlerin yer aldığı, TRT ekranlarında yayınlanacak olan yeni polisiye dizi Halka'nın ilk bölümünün çekimleri tamamlandı. 

Üç halka simgesini kullanan ve adını bu simgeden alan Halka adındaki bir suç örgütünün, hayatlarını etkilediği insanları konu olacak olan dizinin çalışmaları uzun bir süredir devam ediyordu ve nihayet tamamlandı. Bu müjdeyi Halka dizisinin yönetmeni Yusuf Esenkal kendi Instagram hesabından şöyle duyurdu:

18-12/19/halka-1.jpg

Dün ilk tanıtımımızı yayınladığımız dizimiz Halka’nın birinci bölüm çekimlerini tamamladık. Reji ekibinden senaryoya, oyuncularımızdan müzisyenlerimize, prodüksiyondan sanat grubuna, saç, makyaj kostüm, teknik ekip, ajans, kurgu, ofis, kanal yönetimi ve merkez ekibimize teşekkürler. Herkesin ellerine sağlık. Hayırlı uğurlu olsun.

Hatta geçtiğimiz akşam Yusuf Esenkal yine kendi hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderide, ilk bölümün bitmiş halini izlediklerini göstererek, "Biz hazırız" sinyali verdi. 

18-12/19/halka-1-1545228370.png 

Adalet, güç, para, şantaj gibi kavramları irdeleyen Halka dizisi Kaan ile Cihangir'in serüvenlerle dolu hayatına bizleri ortak edecek gibi görünüyor. Halka merakla beklenen ilk bölümü ie çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyici karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin