Masterchef final ne zaman? Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programında kazanan kim olacak?

Masterchef final fragmanı yayınlandı! İlgiyle takip edilen yarışmada büyük ödülün sahibi kim olacak?

Nurşah
19 Aralık 2018 - 16:01
Yeni Bölüm

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı bu sezona damga vuran yapımlar arasında yer alıyor... Gerek yarışmacıları gerekse yarışmalarda yapılan muhteşem yemekleri ile sosyal medyada çok konuşulan programda, son düzlüğe girildi! Masterchef final fragmanı yayınlandı! İlgiyle takip edilen yarışma programında büyük ödülü kim kazanacak? 

 

Masterchef final fragmanı yayınlandı!

Sevilen yarışma programı 33. bölümle birlikte final yaparak ekranlara veda edecek. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Masterchef final bölümü ile 23 Aralık Pazar akşamı canlı yayında izleyici karşısında olacak!

18-12/19/masterchef-finalist.jpeg

Dün akşam ekrana gelen bölümde ise Meltem'in ardından Burcu da elendi... Böylelikle Türkiye'nin Masterchef'i olmak için geriye sadece Uğur ve Kerem kaldı... İkilinin arasında daha ilk bölümlerden beri tatlı bir rekabet bulunmaktaydı ve bu sebeple Kerem ve Uğur ikilisine "düşman kardeşler" yakıştırmaları yapılıyordu...

Kıran kırana geçecek final bölümünün ardından Uğur mu yoksa Kerem mi Masterchef'in şampiyonu olarak büyük ödülün sahibi olacak? Bu sorunun cevabını pazar günü öğreneceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin