TRT'nin yeni dizisi “Hayatımın Neşesi”nin yayın tarihi belli oldu!

TRT'nin Şebnem Bozoklu'nun başrolünü üstlendiği yeni dizisi Hayatımın Neşesi'nden tarihli fragman yayınlandı. Peki Hayatımın Neşesi dizisi ne zaman yayınlanacak? Hayatımın Neşesi dizisi nerede çekiliyor? Hayatımın Neşesi dizisinin konusu ne? Hayatımın Neşesi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Hayatımın Neşesi dizisi uyarlama mı? Şebnem Bozoklu kimdir?

Volkan Usta
24 Haziran 2023 - 19:10
Kültür Sanat

TRT 1’in kısa bir süre önce çekimleri başlayan yeni dizisi Hayatımın Neşesi” yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.  

23-06/21/dsc01654.JPG

Merakla beklenen dizinin yayın günü belli oldu!

Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Hayatımın Neşesi dizisinin merakla beklenen taihli tanıtımı yayınlandı. Dizi setinden ilk kareler paylaşılması sonrası merakli takipçiler dizinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyordu.

23-06/21/dsc01684.JPG

Şebnem Bozoklu'nun başrolünü üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu oldukça geniş ve renkli. Dizide, Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin başrollerde yer alırken, onlara Uğur Demirpehlivan, Metin Coşkun, Ezgi Tombul, Aras Şenol, Gizem Kala, Selma Guneri, Süreyya Güzel, Nisan Dökmeci, Said Ege Yıldırım ve Özlem Ünaldı eşlik ediyor. Bu geniş kadronun her biri kendi içinde birer hikayeye sahip ve bu hikayeler Neşe'nin hikayesi ile iç içe geçerek ekranlara renkli ve neşeli bir aile komedisini sunuyor.

23-06/21/dsc01861.JPG

Her yaş ve her kesimden izleyiciyi ekran başına kilitleyecek bir aile komedisi olan Hayatımın Neşesi’nin yapımcılığını Güneş Çelikcan & Merve Zorlu üstleniyor. "Hayatımın Neşesi"nde Şahin Altuğ'un yönetmenliğini yaptığı, Ekin Atalar'ın senaristliğini üstlendiği güçlü bir ekip yer alıyor. İzleyicilere hem hayatın gerçekleriyle yüzleşme, hem de zorluklara karşı nasıl ayakta durulabileceğini mizahın gücüyle anlatma fırsatı yakalayan ekip yaz sezonunun en iddialı yapımı için gece gündüz çalışıyor. 

 23-06/21/dsc03024.JPG

Hayatımın Neşesi, kariyer yolunda yeniden güçlü adımlar atmaya cesaret eden bir annenin hikayesi:

"Hayatımın Neşesi", ailesi ve çocukları için üniversite hayatını terk eden ve yıllar sonra fakülteye geri dönme kararı alan Neşe'nin aksilikler, komiklikler, sevinçler ve başarılarla dolu hikayesini ekrana getirirken hayallerini gerçekleştirmek için her yaşta cesur adımlar atabilmenin önemini vurguluyor.

23-06/21/dsc03091.JPG

Hayatımın Neşesi’nde aileye yeni gelen gelin adayı Aylin’in bir anda ortaya çıkmasıyla bir dizi yanlış anlaşılmalar silsilesinin ardından Neşe hayatını sorguluyor. Ve hayallerini gerçekleştirmek için hiç de geç olmadığını fark ediyor. Fakat bu seferki yeni deneyimi, üniversiteden eski bir arkadaşı olan ve Neşe'ye karşı bazı kırgınlıkları olan Profesör Sevda'nın karşısına çıkaracağı zorluklarla dolu bir mücadele başlatıyor.

23-06/21/dsc01953.JPG

İlk bölümü merakla beklenen dizi “Hayatımın Neşesi” 7 Temmuz Cuma TRT 1 başlıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin