True Blood'un ilham kaynağından yeni bir polisiye yolda

True Blood dizisine de ilham olan kitapların yazarı Charlaine Harris'in kısa öykülerinden uyarlanacak dizinin siparişi verildi.

Berfu Özlen
08 Şubat 2017 - 14:00
Gündem

TVLine'ın haberine göre NBC, Charlaine Harris'in kısa hikayelerinden uyarlanan polisiye Redliners'ın pilot bölüm siparişinı verdi. Dizi, sakin bir hayat yaşayan emekli iki ajanın, bir anda kendilerini tekrar tehlikeli istihbarat oyunlarında bulmasını konu alacak.

Redliners'ın pilot bölümü Shaun Cassidy (Emerald City) ve Kelly Sye DeConnick tarafından kaleme alınacak. İkili aynı zamanda David Janollari (Six Feet Under) ile beraber yapımcılığı da üstlenecek.

NBC'de bir Harris dizisi daha!

Harris'in şu aralar NBC'de prodüksiyon aşamasında bir dizisi daha var. İsmi Midnight, Texas olan bu dizi de Harris'in kitaplarından uyarlandı. Prömiyer tarihi henüz belli olmayan dizinin bu sene içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin