Tuba Büyüküstün Cevdet Mercan'la aşk yaşadığı iddialarına ateş püskürdü!

Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün Akşam Magazin'e öfke kustu.

Merve Mutlu
18 Ağustos 2020 - 13:05
Magazin

Şimdilerde, konuk olarak yer aldığı Menajerimi Ara dizisi merakla beklenen ekranların aranan ismi güzel ve başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, yönetmen Cevdet Mercan'la aşk yaşadığı iddiaları ile geçtiğimiz günlerde basında yer almıştı. Büyüküstün bu iddiayı ortaya atan Akşam Magazin'e ateş püskürttü.

20-08/18/tuba.jpg

Oyuncu ve yönetmen olan Onur Saylak'tan boşandıktan sonra bir süre sessizliğini koruyan ve Umut Evirgen'le 3 yıl aşk yaşayan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre Onur Saylak'ın da arkadaşı olan yönetmen Cevdet Mercan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bu iddialarla gündeme gelen oyuncunun Bebek'te bir apartmandan el ele çıkarken görüldüğü iddia edilmişti. 

"Vicdanın varsa insansındır..."

20-08/18/buyukustun.jpg

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Tuba Büyüküstün, haberin yer aldığı Akşam Magazin'e sert sözlerle yüklendi. "Sevgili Akşam magazin.. çok özür dilerim ama sizin saygısızlığınızdan mütevellit bu hakkı kendimde grüyorum.

Delirdiniz herhalde!!!

Nereye saldıracağınızı şaşırdınız!!! Bu kadar kolay mı insanlarla oynamak...!!!

Biraz bi gözatın vicdanınıza hala içinde birşeyler kaldı mı diye. Çünkü vicdanın varsa insansındır..."

20-08/18/tb.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin