Halit Ergenç, rol arkadaşı Ozan Güven'i savundu: "Bu olaydan alnının akıyla çıkacağına inanıyorum"

Deniz Bulutsuz'u darp eden Ozan Güven, Halit Ergenç'ten destek aldı.

Merve Mutlu
18 Ağustos 2020 - 12:38
Gündem

Geçtiğimiz aylarda eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği haberleri ile gündeme gelen oyuncu Ozan Güven, oyunculardan ve seyircilerden büyük tepki görmüş; senaristler de ortak bildiri yayınlayarak tepkisini göstermişti. 

20-08/18/deniz.jpg

En son, hala devam etmekte olan Star TV'nin sevilen dizisi Babil'de rol alan Güven hakkında ayrılık iddiaları gündeme gelmiş hemen ardından da dizinin yapımcısı Ay Yapım Güven ile yollarını ayırdıklarını açıklamıştı. Rol aldığı ve yüzü olduğu reklamın afişlerinin de kaldırılmasının ardından gözler dizideki rol arkadaşlarına çevrilmişti. Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver gibi isimler kadına yönelik şiddete karşı metinler yayınlarken Halit Ergenç sessizliğini koruyordu.

"Bu olaydan alnının akıyla çıkacağına inanıyorum"

20-08/18/halit.png

Bir mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Halit Ergenç, Babil dizisindeki rol arkadaşı Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığına ilişkin çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı. "Ozan’ın takdiridir. Ben Ozan’ı çok severim, uzun zamandır da tanırım. Sevgimiz baki. Böyle bir olay geldi başına. Ben buradan alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. Mutlaka adalet yerini bulacaktır. Öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım. Mutlaka orada bir şey olmuştur. Adalet çözecektir olayı. Herkesin hakkında hayırlısı." ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin